Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Hvala ministrima Ibrahimoviću i Adroviću

Ibrahimović i Adrović nijesu željeli da idu putem izdaje pravoslavnih Crnogoraca koji je trasirao premijer Dritan Abazović, ocijenio je on

Juče je crnogorska javnost imala priliku tokom odlučivanja o usvajanju štetnog Temeljnog ugovora da se uvjeri u lojalnost Crnoj Gori od strane ministara iz redova Bošnjačke stranje Ervina Ibrahimovića i Admira Adrovića, ocijenio je predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović.

Ostatak saopštenja prenosimo u cjelosti

Oni prilikom izjašnjavanja o usvajanju prijedloga ugovora nijesu glasali da se crnogorske svetinje otmu od Crne Gore.

Ibrahimović i Adrović nijesu željeli da idu putem izdaje pravoslavnih Crnogoraca koji je trasirao premijer Dritan Abazović.

Ovaj gest dva ministra koji dolaze iz redova Bošnjačke stranke zaslužuje veliku zahvalnost i visoko poštovanje od strane nacionalnih crnogoraca.

Ovo nije prvi put da Bošnjačkae stranka pokazuje lojalnost Crnoj Gori. Priśetimo se 2016. godine kad je Rafet Husović odbio koaliciju sa Demokratskim frontom i premijersku funkciju, zatim 2020. nakon parlamentarnih izbora je odbila učešće u antidržavnij Vladi Zdravka Krivokapića.

Dobro je za Crnu Goru što je Bošnjačka stranka ostala privržena građanskom konceptu kojem svi težimo.

Želimo da spomenemo i ministra iz redova HGI Adrijana Vuksanovića koji nije prihvatio da bude dekor izdaji koju sprovidi doktor Abazović.

Svima nam je sada jasno da Dritan Abazović tumači lik i djelo Sava Fatića i čvrsto drži štafetu prvog izdajnika Crne Gore.

Na kraju veliko hvala ministrima Ervinu Ibrahimoviću, Admiru Adroviću i Adrijanu Vujsanoviću što su ostali lojalni Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
09.07.2022-12:50 12:50

Baš im hvala !
Ibrahimovicu i Adrovicu ! SHVATILI SU KOLIKO ŠTETE SE NANOSI CRNOJ GORI !
neka im je srećan KURBAN BAJRAM ! njima i porodicama !

Husein
09.07.2022-14:39 14:39

Nijesu Muslimani -Katolici-zaboravili DOBRO KRALJA NIKOLE  CRNOGORCIMA koji im je podarijo Albancima je ucinijo sve sto im je bilo potrebno zvao ih je bratskim narodom ali nijesu svi Albanci ka ABAZOVIC- FATMIR DJEKA (RAHMAN MORINA) U svakom zitu ima kukulja!