Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Da bi spasili Crnu Goru moramo se oduprijeti uticaju srpske BIA i Vučićevih čauša i telala

Sve za Crnu Goru i zakonski politički otpor kolonizatorima, jer Crna Gora i Budva ne mogu i neće biti plijen beogradskih konkvistadora

Piše: Novak Adžić

Crnogorska evropska parija, čista obraza i prošlosti ljudi bez hipoteka, izlazi samostalno na izbore u Budvi 26. maja 2024. Nit kome što dugujemo, nit nam je pamet nije palo da možemo biti bilo kakvabilo kome i prikolica ili podupirač.

To svi znaju, ali i da javnost zna, da nas niko od suverenističkih partija nije zvao ni za razgovore,a kamoli pregovore oko izbora u Budvi. I najbolje je što je bilo tako i prirodno je da je u političkom značenju tako bilo i očito moralo tako biti.

Mi se nikad nijesmo i nećemo nikom nuditi, ni nametati. To nam ne treba i nikad to ne kanimo činiti, ali neka se zna istina o kojoj svuda i pred svima kao lider CEP-a svjedočiti mogu i oću kad god to bilo i đe god treba.

Folirante i manipulatore odbijamo od sebe. Da se zna.

Mi samostalno izlazimo na izbore u Budvi i pozivamo sve iskrene patriote Crne Gore da nas podrže. Mi smo samo i vječno za Crnu Goru i za Budvu koja je njen neodvojni dio.

CEP brani čast i obraz Crne Gore i odbija sve lukrativne manipulatore koji misle da je kvazi-feudalaca svojina kako Budva tako i Crna Gora.

Na željezničku ili autobusku stanicu ni slučajno nećemo stati sa grobarima Crne Gore i Budve kao njegog organskog dijela.

Sve za Crnu Goru i zakonski politički otpor kolonizatorima, jer Crna Gora i Budva ne mogu i neće biti plijen beogradskih konkvistadora, agenata srpske BIA i mirndopskih okupatora Crne Gore.

Na to nikad pristati nećemo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve