Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Crnogorsko društvo ”Lovćen” iz Lovćenca podržalo Đukanovića uoči drugog kruga

Oni ističu kako je uočljivo da Đukanovićevog protivkandidata Jakova Milatovića ''ne podržavaju Crkva Srbije, Šešelj, Raković i ostali velikosrpski nacionalisti kao ekonomskog ''eksperta'', već kao marionetu za sprovođenje i ostvarivanje ciljeva ''Srpskog sveta''''

Iz Crnogorskog društva “Lovćen” iz Lovćenca uputili su podršku predsjedničkom kandidatu Demokratske partije socijalista Milu Đukanoviću uoči drugog kruga izbora.

Oni ističu kako je uočljivo da Đukanovićevog protivkandidata Jakova Milatovića “ne podržavaju Crkva Srbije, Šešelj, Raković i ostali velikosrpski nacionalisti kao ekonomskog “eksperta”, već kao marionetu za sprovođenje i ostvarivanje ciljeva “Srpskog sveta”.

“Ne dovodi se u pitanje činjenica da je ovoj hordi stalo do ekonomskog prosperiteta Crne Gore, kao do lanjskog snijega. Na građanima Crne Gore je da procijene da li zbog neosnovanih obećanja i “šarene laže” Jakova Milatovića o boljem životu, treba kazniti budućnost i opstanak Crne Gore, rušeći Mila Đukanovića. Svi oni koji zagovaraju tezu da je vrijeme za promjene griješe, jer je ovo najnepogodnji momenat i u zli vakat za Crnu Goru”, ističu oni.

Crnu Goru, kako dodaju, čekaju velika iskušenja “na koja treba hrabro i stameno državnički mudro, donijeti odluke koje će Crnu Goru sačuvati od uvlačenja u Open Balkan i Srpski svet”.

“Za kažnjavanje politike Mila Đukanovića biće prilika, ali za Crnu Goru ovo je potonja ne budemo li imali zdravog razuma i pameti. Zato bistre glave, crnogorskog srca, pa u neđelju na izbore za bolje śutra Crne Gore. Crnogorsko društvo “Lovćen” iz Lovćenca apeluje na gradjane da im Crna Gora i njena budućnist budu iznad svega”, zaključili su oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve