Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Crnogorski pokret: Predsjednici opština pokazali koliko ”čovjek” može nisko da padne

Takvim svojim ''mizernim poltronisanjem i ponižavanjem'', dodatno su, ocjenjuju iz Pokreta, pokazali da ''politički predstavnici Srba u Crnoj Gori najbolje komuniciraju sa ljotićevskim političkim nasljednicima u Srbiji''

Crnogorski pokret saopštio je danas da su predsjednici opština u Crnoj Gori na sjednici u Skupštini Srbije, pokazali koliko „čovjek“ može nisko da padne i da se, da još bude gore, osjeća ponosnim time.

“Nijesu slučajno rekli naši stari da niko sebe ne može nagrditi kao sam čovjek sebe. Na nekakvoj “Trećoj sednici Odbora za dijasporu i Srbe u regionu”, održanoj 13. decembra prošle godine u Beogradu, šest državnih funkcionera Crne Gore, predsjednika opština u Crnoj Gori, pokazali su koliko „čovjek“ može nisko da padne i da se, da još bude gore, osjeća ponosnim time”, naveli su usaopštenju.

Takvim svojim “mizernim poltronisanjem i ponižavanjem”, dodatno su, ocjenjuju iz Pokreta, pokazali da “politički predstavnici Srba u Crnoj Gori najbolje komuniciraju sa ljotićevskim političkim nasljednicima u Srbiji”.

“Što predsedavajuća tog skupa jeste, a koje čak i u Srbiji većinski smatraju ekstremnim srpskim, desničarskim nacionalistima, pa čak i fašistima. Niko sa mrvicom dostojanstva, uključujući i one prema kojima su se udvorički ponašali, gledajući ih i slušajući ih ne može osjećati ništa drugo do – prezir i gađenje”, zaključuju iz Crnogorskog pokreta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve