Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Sjutra u Nikšiću skup ”Svi za Crnu Goru”

Crnogorski pokret i Montenegro internacional pozivaju građane da prisustvuju sjutrašnjoj tirbini

Crnogorski pokret i Montenegro internacional organizuju Śutra, u neđelju, u 12 časova, u sali kompleksa Royal garden, u Nikšiću, tribinu sa sloganom “Svi za Crnu Goru”.

Kako je najavljeno iz te dvije organizacije na tribini će govoriti: reditelj Danilo Marunović, magistar političkih nauka Alek Barović, inžinjer i koumnista Peđa Boljević, psihološkinja Ranka Božović, analitičar i Izvršni direktor NVO “Forum slobodnih građana Luča” Nebojša Mrvaljević i koordinator Crnogorskoga pokreta za Nikšić Predrag Nikčević.

Crnogorski pokret i Montenegro internacional pozivaju građane da prisustvuju sjutrašnjoj tirbini.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lada
25.03.2023-20:09 20:09

Nema predaje! Da je vječna Crna Gora.

COL
25.03.2023-20:26 20:26

aDavno izmjereni nedostatak glasova prosrpske orijentacije su projektanti naših života nadomjestili razočaranim suverenistima preko mamca gpURA. Kako je URA propala projektanti nijesu mirovali već su odma uključili drugi politički subjekt. Ponudili su osiromašenim granima novi mamac lizalicu u vidu reinkarnacije mame Dafine i tate gazda Jezde. Osiromašeni građani su se odma upecali na slatkorječive priče i bajke oživjelih mame i tate. Žele projektanti ubiti dvije tri muve jednim udarcem. Uništiti DF, SNP, a istovremeno ne izgubiti preko URAe zarobljene suvereniste. Teško je običnom građaninu, koji živi i razmišlja od danas do śutra, prepoznati slatkorječive bajke o velikim platama, penzijama i… Pročitaj više »