Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Ćorović: Turbulencije u Evropi sad očekivane, ne isključujemo nove izbore

Ćorović je kazao i da Bošnjačka stranka nije dobila zvaničan poziv za ulazak u Vladu

Za potpredsjednika Bošnjačke stranke (BS) Jasmina Ćorovića ostavke i isključenja u Pokretu Evropa sad nijesu nikakvo iznenađenje. Smatra da su potresi unutar svake nove partije očekivani, te da će se sigurno odraziti na rad Vlade. On ne isključuje ponovne izbore. Ćorović je u emisiji “Dobro jutro Crna Goro” kazao i da Bošnjačka stranka nije dobila zvaničan poziv za ulazak u Vladu.

“Ove ostavke, isključenja koja smo videli proteklih dana, mogu dosta toga da izazovu, dosta toga negativnog. Dosta različitih stvari je sada već u opticaju i ne bih da ulazim u sferu nagađanja, ali mislim da ovo itakako može da utiče i na samu Vladu, a u krajnjem ne bih isključio i mogućnost novih prijevremenih parlamentarnih izbora”, kazao je Ćorović.

S obzirom da na to da je Pokret Evropska sada nova partija, ovakve turbulencije su, kako smatra Ćiorović očekivane i kroz njih prolaze sve nove partije.

“Mislim da ni oni nisu imuni na to. Još se vjerovatno dovoljno ne poznaju, još se nije iskristalisala ta, da tako kažem, ekipa koja bi mogla da vodi partiju, ali sa druge strane Evropska sada je jedna od većih partija, samim tim i odgovornost na njima je mnogo veća, jer na kraju mogu da trpe građani Crne Gore”, kazao je Ćorić.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve