Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Ćeman: Bivši ministre Adžiću i ministrice Marović kako vam nije neprijatno zbog potpunog odsustva elementarne logike

Poručio je da ''ne postoji veća borba protiv organizovanog kriminala nego srušiti vladu koju je formirao DPS''

Hvala Vam gospođo Marović što ste potvrdili da nemamo plan sa DPS-om. Za razliku od bivšeg ministra Adžića Vi ste iskreno nastupili, kazao je poslanik Demokrata Albin Ćeman.

“Bivši ministre Adžiću i bivša ministrice Marović iz vaših reagovanja leži razlog zbog čega ste bivši. Sve nam je jasno, samo nam nije jasno kako vam nije neprijatno zbog potpunog odsustva elementarne logike : Abazović je javno, na sjednici Skupštine, saopštio podatke o kriminalu bivše vlasti; kao šef službi bezbjednosti u Vladi koju je srušio takođe je bio upućen u sva nedjela i DPS-a i Zorana Lazovića. I na kraju je napravio vlast sa DPS-om i Zoranom Lazovićem. To je valjda nekakva borba protiv organizovanog kriminala unutar kriminala? Sjajna logika bivšeg ministra”, kazao je Ćeman.

Poručio je da “ne postoji veća borba protiv organizovanog kriminala nego srušiti vladu koju je formirao DPS”.

“U ovom saopštenju ćemo samo da vas kratko podučimo, u nadi da ćete isto savladati: Ne postoji veća borba protiv organizovanog kriminala nego srušiti vladu koju je formirao DPS. Ne postoji veće šurovanje sa kriminalnom nego sjedjeti u DPS-ovoj Vladi. Srušili ste narodnu Vladu od 30. avgusta, a onda sa DPS-om formirali novu. Vi ste srušili narodnu Vladu, a mi DPS-ovu Vladu i vas. Sad kad smo vas resetovali, čekamo vas, pod uslovom da vas je DPS samo iznajmio na 100 dana, ali ne i trajno kupio. Toliko dugujemo narodu”, zaključio je Ćeman.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
nikoinista
21.08.2022-23:45 23:45

MANJINE SA DPS Srušili smo CETNICKU  Vladu od 30. avgusta, Ne postoji veća borba protiv CETNIKA NACIONALISTA nego srušiti Cetnicku vladu koju je formirao  CETNICKI  DF-DEMOKRATE -URA- I NIKAD VISE NECEMO KRIMINALNOJ CETNICKOJ VLADI DOZVOLITI DA NAM PO CG RUSI I UTIRE CRNOGORSKU MATICU ”.

MUSTAFA
21.08.2022-23:58 23:58

E sta oce ova splacina da nekog kritikuje kad nista bolji nije od Cetnika MANDICA- ABAZOVICA .-  psihicko poremecena bolesno mrze -DPS —ZIVIJO -DPS -ZIVIJO MILO -CRKNUT CETE  DUSMANI POREMECENI  OD DPS -TRAG DA VAM SE UTRE!