Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Pižurica: Adžiću je svaka istina kao ona da se Lazović radovao sadašnjoj Vladi

Funkcioneri GP URA i sadašnji opozicioni poslanici Dritan Abazović i Filip Adžić manipulisali su javnost kada su sa pozicija članova 43. Vlade govorili da se Zoran Lazović i mafija raduju brzom formiranju nove Vlade, saopštio je poslanik Pokreta Evropa sad Miloš Pižurica

Funkcioneri GP URA i sadašnji opozicioni poslanici Dritan Abazović i Filip Adžić manipulisali su javnost kada su sa pozicija članova 43. Vlade govorili da se Zoran Lazović i mafija raduju brzom formiranju nove Vlade, saopštio je poslanik Pokreta Evropa sad Miloš Pižurica.

“Tako da je poslaniku Adžiću svaka istina kao tadašnja tvrdnja. Da ironija bude veća, Abazović i Adžić nikad ne bi avanzovali na pozicije u izvršnoj vlasti da im Bemaks u tome nije pomogao, što su proslavljali i vatrometima. Abazovićeva Vlada koja je koncesije dala Mićunoviću i pod sumnjivim okolnostima trošila ogroman novac građana za lobiranje, nije imala previše sluha za uslove rada tužilačkih organa”, rekao je Pižurica.

Upravo, tvrdi on, sve malverzacije Abazovićeve Vlade će takođe biti predmet istrage tužilaštva.

“Zato danas, SDT ne samo što ima punu i iskrenu podršku 44. Vlade, već će nova izvršna vlast omogućiti i mnogo bolje uslove za rad. Stoga, funkcionerima GP URA jedino ostaje da objasne građanima Crne Gore, zašto su ih sve vrijeme manipulisali pričom i širili paniku da će se rad i borba tužilačkih organa protiv organizovanog kriminala i korupcije zaustaviti kada ostanu bez svojih fotelja”, zaključio je Pižurica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
14.04.2024-13:20 13:20

gospodine Pizurica..rekli ste istinu..a i Vi nijeste tako posteni..sto se tice Vlade doveli ste najveceg Izdajnika-teroristu i pucistu..za pres'ednika Skupstine drzave CG..ne samo to..vi kupujete glasove..iz Budzeta drzave CG..