Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Carević: Između fotelje i crkve biram moju SPC

"Na neke konstatacije i optužbe mi je zaista mizerno i da odgovaram. Svako od nas nosi svoj krist pa će svako odgovarati za ono što je učinio. Ja sam dijete iz porodice koja je uvijek išla u crkvu i kršten sam 1966, tri mjeseca nakon rođenja i između fotelje i crkve biram moju SPC, biram svoju vjeru, koju neću prodati za večeru", rekao je Carević

Predsjednik opštine Budva Marko Carević kazao je da se na današnjoj sjednici SO prekraja volja građana Budve, kao i da ako mora da bira između fotelje i crkve bira SPC.

”Na neke konstatacije i optužbe mi je zaista mizerno i da odgovaram. Svako od nas nosi svoj krist pa će svako odgovarati za ono što je učinio. Ja sam dijete iz porodice koja je uvijek išla u crkvu i kršten sam 1966, tri mjeseca nakon rođenja i između fotelje i crkve biram moju SPC, biram svoju vjeru, koju neću prodati za večeru. Moram da kažem da ne postoje nikakve političke kombinacije koje bi me mogle posvađati sada sa mojim rođacima Crnogorcima. Ovo je moja država Crna Gora i ja se za nju borim na svoj način”, kazao je on.

”Meni je jasno, najveći problem su sad litije. Svi ste znali ko sam što sam, dali ste podršku a nijeste morali. Ja nemam dilemu kada je u pitanju moj srpski narod ovdje u Crnoj Gori. Sve oči su danas uprte u Budvu, kao da se smjenjuje predsjednik Vlade, a ne jedan predjsenik opštine. Cilj je da se otme volja građana, ja vam sada kaem da u tome nećete uspjeti. Imate priliku da se demokratski ponašate prema građanima, a to je da idemo na izbore”, poručio je Carević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve