Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Carević proglasio dan žalosti u Budvi povodom smrti patrijarha SPC Irineja

Lokalni javni emiter RTV Budva će svoj program prilagoditi obilježavanju dana žalosti na način što će emitovati program koji po svojoj prirodi odgovara obilježavanju ovog dana

Predsjednik opštine Budva Marko Bato Carević proglasio je dan dan žalosti u ponedjeljak zbog smrti patrijarha SPC Irineja.

Carević: Irinej će ostati upamćen kao mudar poglavar

“Dan žalosti se obilježava isticanjem zastave na pola koplja na zgradi opštine, javnim ustanovama koje je osnovala opština, objektima mjesnih zajednica.

Elektronski i drugi mediji, organizatori javnih programa i sadržaja dužni su da svoje programe i sadržaje prilagode danu žalosti. Za vrijeme dana žalosti zabranjeno je emitovanje muzike, odnosno održavanje programa zabavnog sadržaja na javnim mjestima. Lokalni javni emiter RTV Budva će svoj program prilagoditi obilježavanju dana žalosti na način što će emitovati program koji po svojoj prirodi odgovara obilježavanju ovog dana” navodeno je u odluci Carevića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jadan bio
20.11.2020-13:03 13:03

haha ko to kaže – Carević “mudra glava -veliki filozof” (dezinfekcija, dezinsekcija i demonizacija,regionizacija) koristi termine neznajući njihovo značenje ne može ih čak ni izgovoriti … tužno i žalosno – drž se Careviću volana , što je sigurno sigurno je …

GRAĐANSKI
20.11.2020-14:57 14:57

Sram te bilo, Careviću!

Lijepa CG
20.11.2020-19:40 19:40

CIJU ZATAVU NA POLA KOPLJA – KOJE DRZAVE ? NEMOJ DA SE OBRUKAS PA DA STAVIS CRNOGORSKU !!!!!

Tihana
20.11.2020-23:49 23:49

A da opet demonizuješ zgradu Opštine, nijesi odavno? Evo pomaže tamjan, pokazanlo se. Skoro ka’ vakcina.