Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Čanak: Mnogo teška droga ta ”Velika Srbija”

Dok se beogradska čaršija ne okane velikodržavlja i pijemontizma sijaće zlo svuda unaokolo i unesrećivati građane i uništavati i državu i društvo, rekao je Čanak komentarišući izjavu Joanikija

Srpski političar Nenad Čanak oglasio se nakon izjave episkopa budimljansko-nikšićkog Joanikija koji je, između ostalog, rekao da sadržaj Temeljnog ugovora države Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori neće biti poznat javnosti sve dok ne bude potpisan.

“Na kraju će i ovaj pokušaj da SPC bude “kičma Srpskog Sveta” da užasno košta i SPC i Srbiju. Dok se beogradska čaršija ne okane velikodržavlja i pijemontizma sijaće zlo svuda unaokolo i unesrećivati građane i uništavati i državu i društvo. Mnogo teška droga ta “Velika Srbija””, napisao je Čanak na Tviteru.

On je podijelio objavu crnogorskog ambasadora Miodraga Vlahovića koji se istim povodom oglasio riječima: “Što se grbo rodi, vrijeme ne ispravi”.

“Uzalud su propaganda i pripreme za tajno potpisivanje tog “temeljnog ugovora”, pritisci, obmane, izjave … To će biti i ostati apsolutno ništavo. Crna Gora to nikada neće priznati”, naveo je Vlahović na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jo Radyn
24.04.2021-22:37 22:37

Jedini pamatan gospodin u Srbiji..

Miralem
25.04.2021-07:49 07:49

CANAK-Covjek za svaku pohvalu uvijek na TV HAPPY brani C G I SVE Crnogorsko a da covjek nikad nije uvrijedijo ili pogrdnu rijec izgovorijo
za GOS-.DJUKANOVICA zna covjek da ga volimo vise od 70% GRADJANA UVRIJEDIJO bi SVIJA NAS !Vazda ce biti srdacno docekan U CG!

Za jo radyon
25.04.2021-08:01 08:01

Nenad Čanak je veliki gospodin visi i od gospidina Miodraga Vlaovica.