Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

ČANAK I MARIĆ ZAISTA PRETJERALI: Zabraniti Happy TV u Crnoj Gori zbog vrijeđanja!

Govoreći o premijeru u tehničkom mandatu Dritanu Abazoviću, Čanak je rekao da je u pitanju ''ono malo đubre'', čime je teško uvrijedio svako parče đubreta koje je ikad bačeno u otpad. Na primjedbu voditelja Milomira Marića: ''Vređaš ga zato što je Albanac?'', Čanak je odbrusio: ''Ne nego zato što je đubre''.

Jednočasovno gostovanje vojvođanskog političara Nenada Čanka juče ujutru na beogradskoj TV Happy obilovalo je oštrim riječima i uvredama. Time se samo nastavio trend uvreda i narativa o Crnoj Gori kao „mafijaškoj državi koja švercuje kokain“ na beogradskim provučićevskim televizijama.

Govoreći o premijeru u tehničkom mandatu Dritanu Abazoviću, Čanak je rekao da je u pitanju ”ono malo đubre”, čime je teško uvrijedio svako parče đubreta koje je ikad bačeno u otpad. Na primjedbu voditelja Milomira Marića: ”Vređaš ga zato što je Albanac?”, Čanak je odbrusio: ”Ne nego zato što je đubre”.

„Najviše smeta ovom malom đubretu što sam rekao: Ne dajte mu da pobegne. Ja ću se založiti da mu sude kao odraslom“, kazao je Čanak koji je i nakon toga nastavio sa vrijeđanjem.

Na primjedbu voditelja da Abazović nije nizak, Čanak je odbrusio da Abazović „mora da se popne na stolicu da bi pogledao pod krevet“. Čanak je dodao da se izreka „lažeš kao Dritan Abazović“ pjeva uz gusle.

Jakov Milatović i Dritan Abazović: Čanak uputio stravične uvrede đubretu i prevarantima poredeći ih sa ovim što je na slici

Voditelj Milomir Marić na Čankove uvrede (čak četiri puta je ”malo đubre” uporedio sa Abazovićem) samo osmjehivao i nijednom nije reagovao tako što bi se u ime televizije ogradio i zaštitio integritet đubreta!

Govoreći o američkoj diplomatiji koju je okrivio za uspon Dritana Abazovića, Čanak je rekao da „diplomatija koja poveruje onom malom đubretu treba da se zabrine za snagu svojih procena“. Dodavši da je Abazović „mali prevarant“, Čanak je ustvrdio da iza Abazovića „stoji Šesta flota“ i da će premijer „sigurno pobeći“ iz Crne Gore.

Čanak je neometan od voditelja uvrijedio svaki pošteni komad đubreta, čime je prekršena Konvencija o prekograničnoj televiziji, zbog čega Happy Tv mora biti sankcionisana!

Uvrijeđeno đubre razmišlja o podnošenju tužbe

Pored đubreta, Čanak nije štedio ni prevarante poredeći ih ni manje ni više nego sa predsjedničkim kandidatom Jakovom Milatovićem. Za Milatovića je kazao da je „mladi čovek sa prevarantskim projektom“ i da je ”projekat Evropa sad osmislila Izraelska agencija za pobeđivanje na izborima”. Govoreći o tom projektu u ironičnom tonu, Čanak je kazao da će Milatović „dati penzije deci čim se rode“. On je Milatovićev projekat uporedio sa čovjekom koji „uđe u punu kafanu, naruči svima da jedu i piju, a kada dođe vrijeme da se plati ceh, pobjegne na zadnja vrata“.

Budući da je za zabranu emitovanja zadužena Agencija za elektronske medije kojoj je na čelu kadar Dritana Abazovića, nedavno izabrana direktorica Sunčica Bakić, nadamo se da će AEM ekspresno reagovati i zaštititi integritet i ugled poštenog đubreta i prevaranata od olakog etiketiranja i uvreda i eventulano zabraniti emitovanje ove vučićevske televizije.

Čitavu emisiju možete odgledati ovdje:

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

10 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca
30.03.2023-08:47 08:47

Ovo od Čanka niko ne uzima za ozbiljno i nikoga u Srbiji ne voli . Marić ga dovodi zbog šoua i sto vise Čanak kudi ili fali ljude to ostavlja kontraefekat.

dpero
30.03.2023-10:58 10:58
Reply to  Rovca

Ne nego tebe uzima ozbijno!

Kizami
30.03.2023-11:18 11:18
Reply to  dpero

Ma da bre, njega i merlina citiraju na RUSSIA TODAY

Merlin
30.03.2023-12:28 12:28
Reply to  Rovca

Čanak je potpuno nebitan lik u Srbiji, kao i Korać, Bešlin, Grugonjić, Samardžić, Marković, Biserko, itd…Sve jr to liga bez briga koju plaćaju stranci.

Bocca
30.03.2023-15:13 15:13
Reply to  Merlin

Zato vam je jedan u nizu osudjenih ratnih zloičinaca, Šešelj istina!

!!!
30.03.2023-15:22 15:22
Reply to  Merlin

Merlinka pratim te…Lijepa si al si sumnjivog morala i tu je sva priča sa nama završena.Šteta,obećavalo je…

Neko
30.03.2023-08:48 08:48

Bravo! Canak sve dogadjaje, stvari i ljude stavi na svoje mjesto i nazove ih pravim imenom. Covjek koji ima petlju da kaze sto misli. Hvala Bogu da i ovakvih ima u politici, jer bez njih stanje bi bilo beznadezno.
Maric je beskrajno antipatican, arogantan, prefrigan tip, licemjernog osmijeha,…

Tara
30.03.2023-11:23 11:23

G-din Canak je rekao istinu…za mene je ovaj albanski BIA spiun..teski kriminalac..On je drzavu CG..prodao..ugrozio..moralno i ekonomski..sad je zeli fukarski anektirati u Otvoreni Balkan..sa Seseljovcima..vucko-vicima..kriminalcima..zato vrsi progon crnogorskog naroda..Mene cudi..kako Crnogorci mogu ovaj zlocin da gledaju..zato idite i birajte najboljeg crnogorskog politicara..da izvucemo CG iz kandza srbijanskog..i albanskog fasizma..i terorizma..

Merlin
30.03.2023-12:30 12:30
Reply to  Tara

Dovlačite li se na glasanje o svom trošku ili DPS refundira troškove ? Realno, džaba dolazite jer 100% gubite izbore …

Uros
30.03.2023-14:40 14:40

Kazu za Canka da je povecao svoj honorar sa 500 eura na 700 eura zbog uskladivanja sa inflacijom, programom Evropa sad i povecanja minimalne cijene rada u CG.