Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Čanak: Neprijatelji Crne Gore imaju pripremljeno oružje po manastirima Crkve Srbije

''Oni imaju po manastirima Crkve Srbije podijeljeno oružje i spremno da bude upotrijebljeno protiv Crnogoraca. Oni imaju kompletnu podršku iz sjeveroistočne Bosne i Hercegovine i sigurno iz Srbije. Crnogorci to nemaju'', rekao je Čanak

Poslanik u Skupštini Vojvodine i nekadašnji lider Lige socijaledemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da “neprijatelji Crne Gore imaju pripremljeno oružje po manastirima Crkve Srbije” u Crnoj Gori.

“Oni imaju po manastirima Crkve Srbije podijeljeno oružje i spremno da bude upotrijebljeno protiv Crnogoraca. Oni imaju kompletnu podršku iz sjeveroistočne Bosne i Hercegovine i sigurno iz Srbije. Crnogorci to nemaju”, rekao je Čanak za crnogorski portal Voice of Montenegro.

Dodao je da su za građanski rat ovoga trenutka spremni oni koji su neprijatelji Crne Gore i upozorio da bi bojkot popisa stanovništva zapravo išao na ruku neprijateljima Crne Gore, jer bi tenzije u društvu dodatno porasle.

Čanak je rekao da crnogorske snage treba da obezbijede međunarodnu podršku da se popis stanovništva odloži ili da bude urađen pod pokroviteljstvom međunarodne zajednice koja će garantovati da će proces biti sproveden na fer način

Prema njegovim riječima, “posrnulo” se u priči da se sruši Milo Đukanović tako što nije srušen on, već je srušeno sve ono sto je do sada urađeno.

“I ako se to ubrzo ne promijeni Crna Gora će s jedne strane otići u dužničko ropstvo zbog kredita koji se neštedemice uzimaju, pa će morati da prodaju svoju imovinu ili da je predaju strancima. Doći ćete u situaciju da se vežete za Srbiju, dok je Srbija vezana za Rusiju, a Rusija je ovog trenutka na pogrešnoj strani istorije”, rekao je Čanak.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
09.11.2023-18:10 18:10

Da li se i nama sprema neka Banjska 2 ako ne bude sve išlo po planu iz Beograda, Kremlja, BIA i Sinoda SPC ? Npr popis, imenovanja vlade po dubini, širini, visini itd. Dinamika i brzina stvaranja srpskog sveta, slijepa poslušnost i bespogovorno izvrsavanje zadataka i naredjenja i sl. Ko je i zašto oformio i ko finansira i rukovodi tzv vjerskim a faktički parapolitičkim i paramilitarnim organizacijama tipa tvrdoš, stupovi, miholjski zbor, razna dr pravoslavna bratstva, odbori, srpske kuće, kozaci, noćni vukovi, navijačke i fb, twiter (x) grupe i sl. Koja je njihova uloga i namjena ? Zašto su u… Pročitaj više »

REKOS
09.11.2023-22:43 22:43
Reply to  BMX

Budite spremni jel to vam je Garantovano ,samo cekaju da zavre Izbore. Ziv bili pa videli.

Tara
09.11.2023-18:48 18:48

To svi mi znamo da su crkve naoruzane..i da ce izazvati gradjanski rat…ako se nesto ozbiljno ne- preduzme…Spavalismo puno..sve ste znali—mrcine jedne..

REKOS
09.11.2023-22:45 22:45
Reply to  Tara

Arhitekt svega ovoga bio Amfilohije .