Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Camaj odgovorio Bogdanoviću: I Demokrate su se zaklele da će sa URA-om zajedno pregovarati oko Vlade

Poslanik Albanskog foruma i počasni predsjednik Demokratskog saveza Albanaca (DSA), Nikola Camaj poručio je Borisu Bogdanoviću, generalnom sekretaru Demokratske Crne Gore, da su se mnogi predizborni sporazumi gazili poslije izbora

Poslanik Albanskog foruma i počasni predsjednik Demokratskog saveza Albanaca (DSA), Nikola Camaj poručio je Borisu Bogdanoviću, generalnom sekretaru Demokratske Crne Gore, da su se mnogi predizborni sporazumi gazili poslije izbora.

“Gospodine Bogdanoviću, uz potvrdu da ja zaista nijesam imao uvid u pomenuti sporazum, moram istaći da su se mnogi predizborni sporazumi gazili poslije izbora. Stoga sam dao sebi za pravo da doživim kako sam saopštio, postupak gospodina Zenke i Vaše saopštenje, naravno pod utiskom da mi je bilo drago zbog takvog odnosa”, naveo je Camaj.

No, dodaje, ako nije imao uvid u pomenuti dokument, ističe da je imao priliku da pogleda sporazum Demokrata i URA, “kojim ste se takođe zakleli, da ćete zajedno pregovarati oko vlade”.

“Radi javnosti, dostavljam na uvid dio pomenutog sporazuma, i to samo radi dokazivanja da predizborni sporazumi nijesu sveto pismo. Pa ni vaše, ni Zenkino”, navodi Camaj.

Inače, dodaje, njegovo saopštenje nije imalo za cilj da iritira ničiju reakciju, sem iskaza odnosa prema brojevima koji treba, odnosno koji mogu da sačine vladu, i zadovoljstva što se do tih brojeva, kako je on shvatio pomenute izjave, došlo.

“U svakom slučaju nije moje da odredim ko može, a ko ne u Vladu, ali svakako, mi ćemo se odrediti prema toj vladi, na osnovu toga ko će biti dio te vlade. I na kraju, molio bih Bogdanovića da poslanike manjina ostavi da vode svoju politiku, i da se udruže kako oni smatraju da je najbolje, jer oni samo poboljšavaju evropski imidž Crne Gore”, ističe Camaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
06.10.2023-11:32 11:32

Gospodine Camaj,ko jos moze reci nesto posteno o “guzarantu-pederu”Bogdanovicu,kretenu umisljenom, bez trunke ljudskog morala,pi.