Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Bulatović: Prijetnjama Veljovića, podgrijaćemo atmosferu

Poslanik DF-a smatra da je direktor Uprave policije Veselin Veljović zloupotrebio službeni položaj kad je, između ostalog, saopštio da policija neće dozvoliti narušavanje javnog reda i mira prilikom javnih okupljanja

Poslanik DF-a smatra da je direktor Uprave policije Veselin Veljović zloupotrebio službeni položaj kad je, između ostalog, saopštio da policija neće dozvoliti narušavanje javnog reda i mira prilikom javnih okupljanja.

Predrag Bulatović

“Veljović danas prijeti, uoči najavljenog crkveno narodnog Sabora u Nikšiću 21. decembra, da država ima snagu. Tačno, ima silu koju može da koristi u skladu sa zakonom a može da koristi i nezakonito”, kazao je Bulatović i dodao:

“Tim prijetnjama, mi ćemo samo da podgrijemo atmosferu”, poručio je Bulatović.

Podsjeća na januarske događaje iz 1989. “Na ljutu ranu, ljuti lijek, rekao je bio u oktobru 1988. jedan od državnih zvaničnika. Pa kad je to vlast uradila, otišli su u političku i i istorijsku prošlost”, rekao je poslanik DF-a.

Nemojmo da se igramo, sugerisao je Bulatović jer je Crna Gora, dodaje, multinacionalna i multivjerska sredina. “Neće nam direktor Uprave policije prijetiti uoči ovako važnih događaja”, kazao je Bulatović.

Pozvao je potpredsjednika Skupštine Gencija Nimanbegua da im “kao jedan od presudnih glasova u vladajućoj većini, sugeriše da se ponašaju drugačije”.

“Neće nas zaplašiti. Neka prestane da nam prijeti, neka juri kriminalce”, dodao je Bulatović.

Nimanbegu je odgovorio da je siguran da je Veljović govorio u skladu sa svojim ovlašćenjima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve