Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Bulatović: Očekujem da će aktuelni vršioci vlasti mirno predati funkcije

Novoizabrani v.d. predsjednika Opštine Budva, Vladimir Bulatović, kazao je da su se najzad stekli formalno pravni uslovi da se počne ozbiljno baviti rješavanjem životnih pitanja građana i preduzetnika, kao i da se Budva mora dovesti u stanje ravnopravnosti svih građana, bez obzira na političko opredjeljenje

Novoizabrani v.d. predsjednika Opštine Budva, Vladimir Bulatović, kazao je da su se najzad stekli formalno pravni uslovi da se počne ozbiljno baviti rješavanjem životnih pitanja građana i preduzetnika, kao i da se Budva mora dovesti u stanje ravnopravnosti svih građana, bez obzira na političko opredjeljenje.

foto Crnogorska

„Pred nama je težak put koji treba da omogući rješavanje spora sa WTE što bi dovelo i do isplate redovnih zarada svim zaposlenim u Opštini i onima koji se finansiraju iz opštinskog budžeta“, kazao je Bulatović.

On je naglasio da je, na osnovu natpisa u medijima, siguran da se Carević i posljednjih dana svog mandata bavio rješavanjem ličnih problema i da im je dao prioritet u odnosu na probleme koje opterećuju javnost i građane Budve.

„Moja obaveza je da u narednom periodu najzad zaustavim politički nepotizam, a sa druge strane, bez ikakvog političkog revanšizma, ukažem na sve one stvari koje su opterećivale rad dosadašnjeg predsjednika“, istakao je Bulatović.

On je naveo da očekuje da će, nakon današnje sjednice, trenutni vršioci vlasti mirno predati funkcije zakonito izabranim ljudima na današnjoj skupštini.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve