Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Bugajski: Kremlj gleda na Otvoreni Balkan kao na korisno oruđe za podmetanje i podjelu Evrope

''Prozapadne vlade treba da napuste šemu i ne slijede agendu Moskve i Beograda''

Kremlj gleda na „Otvoreni Balkan“ kao na korisno oruđe za podmetanje i podjelu Evrope, kazao je američki analitičar i visoki saradnik ,,Fondacije Džejmstaun“, Januš Bugajski.

On je to rekao komentarišući izjavu ministra spoljnih poslova Rusije, Sergeja Lavrova da su zemlje NATO-a zatvorile svoje vazdušne prostore jer „ne žele da izrazimo podršku beogradskoj inicijativi ‘Otvoreni Balkan’”.

“Prozapadne vlade treba da napuste šemu i ne slijede agendu Moskve i Beograda”, naveo je Bugajski na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vihor
07.06.2022-09:26 09:26

Jasno i mediokritima,kao dan.To je njihov projekat,a izvodjac radova vucic i fofigu od lopare.Edi rami,odgovara,jer je dogovorio sa vucicem da on anektira kosovo,srbija srpski entitet u bosni i djelove crne gore.Zajevu rama obecao da nece uzet zapadnu makedoniju.Berlinskinproces je prava stvar.Ovo se odvija pod plastom ekonomije,da se” vlasi ne dosete”.Za mudre providno,kso i za one koji se prave nevjesti da ne znaju,a odlicno su informisani.Lsvrom je udario ekser O.B.

Ha20
07.06.2022-09:41 09:41

Gospodine Bugajski ja mislim da je to mrtvo slovo na papiru cim taj projekat podrzavaju Rusi. Oni su pokazali svijetu svoje pravo lice i mislim da vise nikada nece biti prihvaceni kao neko kome se moze bilo sta vjerovati u dalekoj buducnosti.