Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Brajović: Svi smo kao društvo uspješno odgovorili na izazov pandemije

Skupština je u potpunosti poštovala preporuke nadležnih, da ne bi bilo ugroženo zdravlje zaposlenih, poslanika i njihovih porodica. Poslanici su pokazali razumijevanje i ja im se zahvaljujem na konstruktivnom doprinosu i radu u Kolegijumu, kazao je Brajović

Od pojave epidemije COVID 19 Kolegijum Skupštine je bio u redovnom zasijedanju i najčešće u proširenom sastavu razmatrao socijalne i ekonomske posljedice ove krize, kazao je predsjednik parlamenta Ivan Brajović.

“Skupština je u potpunosti poštovala preporuke nadležnih, da ne bi bilo ugroženo zdravlje zaposlenih, poslanika i njihovih porodica. Poslanici su pokazali razumijevanje i ja im se zahvaljujem na konstruktivnom doprinosu i radu u Kolegijumu”, kazao je Brajović.

U borbi protiv virusa svako bira optimalan model za svoju državu.

“Ovaj naš se pokazao kao dobar, mjere su uvedene prije pojave prvog slučaja. Mislim da smo svi kao društvo odgovorili na izazov uspješno. Obaveza Parlamenta je da se i u uslovima ograničavanja ljudskih prava ne dozvoli narušavanje vladavine prava i održi povjerenje građana u demokratiju i institucije”, navodi Brajović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve