Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Božović: Ako neće DF u Vladi, neka kažu što neće izbore

''Ako zaista Krivokapić i Bečić misle da DF ne treba da bude dio Vlade, koja je formirana dvotrećinskom podrškom pobjedničke koalicije ZBCG, tj. sa glasovima 27 poslanika, onda treba da objasne zašto da se ne ide na nove izbore'', rekao je Božović

Ako predsjednici Vlade i parlamenta Zdravko Krivokapić i Aleksa Bečić misle da Demokratski front (DF) ne bi trebalo da bude dio izvršne vlasti, koja je formirana dvotrećinskom podrškom pobjedničke koalicije Za budućnost Crne Gore, odnosno glasovima 27 poslanika, onda neka objasne zašto ne bi trebalo da se ide na nove izbore, saopštio je poslanik DF-a Milo Božović.

On je, između ostalog, saopštio kako premijer Krivokapić, kao nosilac liste Za budućnost Crne Gore na parlamentarnim izborima za kampanju nije uložio ni jedan cent, dok njegov doprinos rezultatu te koalicije sada ističe i Bečić.

Božović kaže da je Bečićeva partija na izborima ostvarila tri puta lošiji rezultat od koalicije “Za budućnost Crne Gore”, ali je, navodi on, “uzela veliki kolač vlasti i zastupa tezu da DF treba da ostane van vlasti”.

“Ako zaista Krivokapić i Bečić misle da DF ne treba da bude dio Vlade, koja je formirana dvotrećinskom podrškom pobjedničke koalicije ZBCG, tj. sa glasovima 27 poslanika, onda treba da objasne zašto da se ne ide na nove izbore”, rekao je Božović.

Smatra da bi Bečić i Krivokapić, koji su na lokalnim izborima u Nikšiću i Herceg Novom oformili koaliciju, a ne žele da odustanu od nedemokratskog ponašanja i političkog siledžijstva, trebalo da formiraju predizbornu zajedničku listu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
LOVA
25.06.2021-16:03 16:03

CETNIK Bozovic je vazda ne ispavan i mutan kao najvisi lesinar pljano ne zna da se ne pita nista GOS Krivokapic bi vas trebao iscerat iz skupstine nije vas narod izabrao i morate se pomirit da se ne pitate nista setaj do SRBIJE I TRAZI SAVJET OD VUCICA!