Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Bošnjak-Dierkes: Spremni za saradnju kroz projekte Fondacije KAS

Kako je saopšteno iz Skupštine, oni su razmijenili iskustva u vezi sa trenutnom političkom situacijom u Crnoj Gori, nakon parlametarnih izbora 2020. godine

Spremni smo na saradnju kroz niz projekata koje Fondacija Konrad Adenauer Stiftung KAS realizuje u Crnoj Gori i regionu, istaknuto je na sastanku potpredsjednice Skupštine Branke Bošnjak sa direktorom te fondacije Norbertom Bekmanom Dierkesom i predstavnicom te fondacije u Crnoj Gori Sanijom Šljivančanin.

Kako je saopšteno iz Skupštine, oni su razmijenili iskustva u vezi sa trenutnom političkom situacijom u Crnoj Gori, nakon parlametarnih izbora 2020. godine.

“Bošnjak je informisala Dierkes-a o zakonodavnim aktivnostima parlamentarne većine, posebno u dijelu zakonskih propisa koji se tiču tužilaštva i borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala i jačanja kontrolne uloge Skupštine.  Upoznala je gosta i sa aktivnostima koje ona sprovodi u cilju osnaživanja žena s ciljem njihovog aktivnijeg participiranja u politici, a time i na mjestima odlučivanja”, dodaje se u saopštenju.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
06.02.2021-16:23 16:23

Bosnjak je informisala Dierkes-a …. …… a dali ih je Bosnjak “informisala o aktivnostima pastorke Ljiljane Radulovic direktorice KCCG o “aktinvostima”Srpskih popova tj.okupatorske SPC u Crnoj Gori kako setaju po bolnickim sobama,odjeljenjima i sl.da kade i prekadjuju bolesne od Covida 19 i dali ih “informisa”da je kratko vrijeme ministarke zdravlja umrko preko 80 pacijenata i nekolike hiljade zarazenih i da su zajedno odbile donacije vakcina da bi preko Srbije a iz Rusije nabavili nekolike hiljade vakcina,vjerovatno za svetosavce. Sto reci nasle serpe zaklop.