Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

Bošnjak: Branko Radulović, Nebojša Medojević i ja smo kandidati za ministre u novoj vladi

Poslanica Demokratskog fronta Branka Bošnjak kazala je tokom večerašnjeg gostovanja na TV A1 da su ona, Branko Radulović i Nebojša Medojević kandidati za ministre u novoj vladi u kojoj će mandatar biti Zdravko Krivokapić

Poslanica Demokratskog fronta Branka Bošnjak kazala je tokom večerašnjeg gostovanja na TV A1 da su ona, Branko Radulović i Nebojša Medojević kandidati za ministre u novoj vladi u kojoj će mandatar biti Zdravko Krivokapić.

Branka Bošnjak

“Vrh DF znači, Nebojša Medojević, Branko Radulović i ja daćemo kandidature za određena mjesta u Vladi. Na mandataru je da vidi da li smo mi ti koje on vidi u svom timu da možemo da doprinesemo. Naravno, trebaće da da obrazloženje ako izabere nekog drugoga, a ne ponudi dokaze da je taj neko kompetentniji i stručniji i da ima bolju viziju”, rekla je Bošnjak.

Ona je kazala da su formirali poseban poslanički klub kako bi njihova politika došla do izražaja.

“Mi se ne odričemo onoga što je bilo sa DF. Ponosni smo na borbu koju smo izviojevali, nije bilo lako”, dodala je Bošnjak.

Poslanik GP URA Miloš Konatar kazao je da su oni od početka promovisali koncept ekspertske vlade.

“To je jedini način kako možemo da usaglasimo velike programske razlike među nama. Mi imamo u opoziciji dječje bolesti koje utiču na to da neke kolege i dalje nisu svjesne da smo mi osvojili večinu i da treba da formiramo vlast”, rekao je Konatar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve