Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Bošković: Umjesto da svojim radom pospješuje razvoj lokalne zajednice, Stjepović obmanjuje javnost

Dodaje da je od Stijepovića, kao dojučerašnjeg potpredsjednika Opštine Danilovgrad, koji je imenovan na tu funkciju kako bi unaprijedio rad i rezultate iste, očekivao da svoje bogato radno i životno iskustvo stavi u funkciju daljeg razvoja lokalne zajednice

Gospodine Stjepoviću, očigledno je da ste pokušali svojom izjavom da obmanete javnost, iznoseći netačne podatke i činjenice. A u svoju odbranu, pokušavate da omalovažite moj profesionalni angažman i ugled!, saopštio je Branko Bošković, šef Kluba odbornika DPS Danilovgrad, reagujući na izjavu Duška Stjepovića, poslanika Demokrata u Skupštini Crne Gore.

“O mojem i Vašem profesionalnom radu, znanju i rezultatima neka sude naše sugrađanke i sugrađani! Oni će dati najbolji sud!, kazao je Bošković.

Dodaje da je od Stijepovića, kao dojučerašnjeg potpredsjednika Opštine Danilovgrad, koji je imenovan na tu funkciju kako bi unaprijedio rad i rezultate iste, očekivao da svoje bogato radno i životno iskustvo stavi u funkciju daljeg razvoja lokalne zajednice.

“Zbog čega ste između ostalog i dobili povjerenje! Ali na sreću naših sugrađana, Vi ste izabrali drugi put! Na toj odluci sam Vam veoma zahvalan!” kazao je Bošković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
02.12.2023-19:45 19:45

sa ovim cetnicima se ne moze razgovarati..oni su lajguze..popa Micovica-sektasi..ubij zakolji..tako pjevaju..kad su na okupu…a njihov Obraz znamo sta su radili i u Kotoru..