Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bošković: Nikome iz vlasti nije palo na pamet da se involvira u proteste u Srbiji, gledamo svoja posla

Ministar odbrane siguran je da će izbori u Crnoj Gori biti održani, uz poštovanje svih mjera i preporuka

Ministar odbrane Predrag Bošković siguran je da će izbori u Crnoj Gori biti održani, uz poštovanje svih mjera i preporuka.

“Kao što smo više puta naglasili da je zdravlje priorotet siguran sam da će i ovom prilikom zdravlje biti na prvom mjestu. Moramo voditi računa o ekonomiji. Zato u drugom naletu korone drugačijom strategijom pokušavamo da sačuvamo zdravlje i oživimo ekonomiju. Izbori su raspisani”, kazao je Bošković novinarima nakon obilaska završetka prve faze radova u kasarni “Marko Miljanov” u Maslinama.

On je dodao da je ovih dana tim povodom održan prvi sastanak.

“U narednom periodu sastanci će biti nastavljeni. Ako ćemo iskreno imamo iskustvo iz regiona. Kako sad izgleda teško da ćemo, ne samo mi, već čitav svijet morati da nauči da živi. Siguran sam da će izbora biti uz poštovanje svih mjera i preporuka. Imamo iskustvo Hrvatske, Poljske. Ima mnogo zemalja koje održavaju izbore i odrzavaće ih i pored toga što epidemija traje”, odgovorio je Bošković na pitanje novinara da li se na sjednici NKT razmatralo odgađanje izbora zakazanih za 30.avgust.

Bošković je komentarisao navode da su na protestima u Srbiji učestvovali i pojedinci iz Crne Gore.

“Nikome iz vladajućih struktura nije palo na pamet da se involvira u proteste u Srbiji. To se ne može vezati ni za Vladu Crne Gore ni za bilo koga iz vladajućih struktura. Pretpostavljam da je odgovor nedje drugo. Nemamo neki poseban interes u tome. Gledamo ono što je kod nas i rješavano zdravstvenu i ekonomsku situaciju u Crnoj Gori”, kazao je Bošković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Budvanin SPC
10.07.2020-11:44 11:44

Boskovic, ex Bijeli orao, je promijenio i vjeru i naciju, ali je izgubio kredibilitet da ga smatramo ozbiljnim covjekom uopste. Samo gleda cist interes, novcanice i briga ga za sve!