Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Krapović: Boškovićeva nervoza opravdana

Kako ističe Krapović tu nadležnost ima isključivo tužilaštvo i sud shodno Ustavu i zakonu

Bošković je poslednji čovjek u Crnoj Gori koji ima pravo da pominje kičmu, Vojsku Crne Gore i sistem odbrane uopšte! Crnogorska javnost je upoznata sa mojim jasnim i nedvosmislenim stavovima po ovom pitanju, gdje sam jasno naglasio da ne želim da komentarišem i ocjenjujem dokaze, jer nisam nadležan za tako nešto,  navodi se u reagovanju Dragana Krapovića ministar odbrane, na izjavu Predraga Boškovića člana Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS).

Kako ističe Krapović tu nadležnost ima isključivo tužilaštvo i sud shodno Ustavu i zakonu.

“Posebno je zanimljiva, indikativna i, po mom mišljenju, sasvim opravdana nervoza gospodina Boškovića koji je svjestan sopstvenih nepočinstava i njihovih skorih epiloga.  Njegove prizemne uvrede plod su navedene nervoze koja mu onemogućava da ispolji onaj minimum dostojanstva koji mu je preostao, dok s moje strane takvo ponašanje, sem prezira, ne budi ništa drugo. Hodajuća afera, oličena u gospodinu Boškoviću, najbolja je personifikacija bahatog, nedoličnog i neodgovornog odnosa prema državnim funkcijama i državim resursima. Stoga me ne čudi da “Udar” dolazi upravo od čovjeka kome su kičma i integritet sinonim za servilnost, lojalnost i posvećenost onoj ideologiji koja komunicira isključivo preko SKAJ-a, pod kodnim imenima i sebičnim interesima”, saopštio je Krapović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
14.03.2024-19:31 19:31

Odgovor gospodina Krapovica je bio licemjeran..odvratan. primitivan..a ujedno uvredljiv…G-din Boskovic..je dika drzave CG..koji je bio..vodic..prave CG..i njenih vojnika..i gospodine ne zasluzujete..da budete na celo nasih patriota..i rodoljuba..vi ste cetnik..a jos antidrzavnik..vi se branite uvredama prema drugima..lazima..kako bi vasu sramotu zataskali…Jel tako Krap???