Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Bošković: Krapović savio kičmu pred Kneževićem, optužbe smiješne i neosnovane

''Tako je Krapović pristao da u javnost lansira priču o izdavanju oružja iz magacina u Brezoviku a ostao nijem na to što njegov politički partner vrijeđa vojnike ali i ministra lično poručivši mu da 'smanji doživljaj' što je poslušni Krapović i učinio''

Aktuelni ministar odbrane Dragan Krapović, koji će ostati upamćen kao jedini ministar koji nije stao u odbranu Vojske kojoj je nadređen, pokazao je zavidan nivo kukavičluka time što je umjesto jasnog odgovora Milanu Kneževiću na pokušaj ponižavanja crnogorskih vojnika, pristao da ispunjava njegove političke naloge, poručio je član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković.

“Tako je Krapović pristao da u javnost lansira priču o izdavanju oružja iz magacina u Brezoviku a ostao nijem na to što njegov politički partner vrijeđa vojnike ali i ministra lično poručivši mu da “smanji doživljaj” što je poslušni Krapović i učinio. Iako razumijemo da je ovakva servilnost posljedica obaveze koju Demokrate imaju prema Kneževiću koji blokiranjem ulaska Bošnjačke stranke u Vladu čuva fotelje Krapoviću i drugovima, ostaće trajno zapamćena sramota da je Crna Gora, država sjajne vojničke tradicije, na svom čelu imala ministra koji kičmu savija zbog svoje fotelje”, naveo je Bošković u saopštenju.

Što se samih optužbi tiče, Bošković je pozvao tužilaštvo da ispita sve navode.

“A nadam se da će Krapović ovako slavodobitno sazvati pres konferenciju i kada stigne odgovor od tužilaštva, kako bi javnosti prezentovali ono što je već poznato – da nevješto pokušava diskreditovati ljude koji su, za razliku do njega, znali da rade svoj posao. A činjenica da pored haosa u “vašoj kući” i dalje pokušavate javnost da zabavljate pričama o DPS-u i našim funkcionerima daje nam potvrdu da se možda plašite Milana Kneževića, ali se DPS-a ipak još uvijek plašite više”, zaključio je Bošković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
14.03.2024-19:09 19:09

Imate pravo..gospodine Boskovicu..zalosno je,ko je glavni i ko rukovodi Vojskom drzave CG…Nadam se,da to nece dugo potrajati…