Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Bojović: Potonja je ura da se dozovete, uraši

URA je, već od 30. avgusta 2020. godine, po svemu sudeći, planirala da učini ovaj ''reformski'' zaokret, i da uleti u toplo naručje ''progresivnog'' i ''zdravog'' DPS-a

U pamet se, Crnogorci! Potonja je ura da se dozovete, ”uraši”, poručio je Dragan Bojović, potpredsjednik Demokratske narodne partije i poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Crne Gore.

“URA je odlučila da se bori protiv korupcije uz podršku onih koji su do grla u korupciji. URA će tobože da nas uvede u Evropu uz podršku „evropskog“ i „perspektivnog“ Đukanovića, Gvozdenovića, Ivanovića, Markovića. I, da čudo bude veće, baš sa njima zajedno hoće da bira i „deblokira“ pravosudne organe. URA je, već od 30. avgusta 2020. godine, po svemu sudeći, planirala da učini ovaj „reformski“ zaokret, i da uleti u toplo naručje „progresivnog“ i „zdravog“ DPS-a. Za ovu, sve izvjesniju, izdaju građana, kojima su prije izbora obećavali upravo suprotno, samo su, izgleda, čekali pogodan trenutak”, navodi Bojović.

Prema njegovim riječima, i uzalud bi bilo čak da su sve ostale partije parlamentarne većine i cjelokupan Demokratski front danima hvalile vladu.

“Uzalud je i to što je URA sve vrijeme kontrolisala većinski paket aktuelne Vlade. Jer, ideolozi pokreta URA, odnosno koalicije Crno na bijelo, sa 5,53 posto glasova (među čijim glasačima su mnogi Srbi, a svi do jednog protivnici DPS-a), misle da mogu da rade sa tim šta god hoće: da imaju 100 posto vlasti, da predaju izbornu volju građana gubitničkom DPS-u, da se ponašaju kao da samo oni, i isključivo oni, s tako malom izbornom podrškom, reprezentuju nacionalne i državne interese Crne Gore. U pamet se, Crnogorci! Potonja je ura da se dozovete, URAŠI! Povratak Crne Gore samoj sebi, svome iskonskom sistemu vrijednosti, viteštvu i slobodi, počeo je 30. avgusta! I nema te URE koja ga može zaustaviti”, poručuje Bojović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Saša
20.01.2022-09:53 09:53

Śedi 1

B.Zekovic
20.01.2022-10:13 10:13

DF, sa Mandicem, Medojevicem,Knezevicem, koji 30 godina besomucno rade protiv unistenja Crne Gore i Crnogoraca, preko ovog Bojovica nastavlja da zatrpava Crnogorske gradjane neistinama i obmanama. Istina je samo jedna. Ovi zlocinci prema Crnoj Gori i Crnogogorskim gradjanima nastavljaju svoju placenicku, nemilosrdnu borbu protiv svega sto nosi predznak Crnogorsko. Zivjela srecna i slobodna Crna Gora svih njenih gradjana, svih njenih vjera, svih njenih nacija! Okupator jednom mora biti zaustavljen!

Safet
20.01.2022-10:20 10:20

Pogledaj stomaka kako ga je razbuca a glava ka balvan suplji -skola od Cetnika Mladica i Dodika ajde bjezi splacino ni za smeca nijesi!