Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Krivokapić potvrdio da je neko kome se ne može vjerovati i čija riječ ne vrijedi

Generalni sekretar  Demokratske partije socijalista Aleksandar Bogdanović kazao je da premijer Zdravko Krivokapić nakon što je digao tenzije i zaprijetio građanima kako će doći bez obezbjeđenja, danas je saopštio da neće biti 5. septembra u Prijestonici

Generalni sekretar  Demokratske partije socijalista Aleksandar Bogdanović kazao je da premijer Zdravko Krivokapić nakon što je digao tenzije i zaprijetio građanima kako će doći bez obezbjeđenja, danas je saopštio da neće biti 5. septembra u Prijestonici.

Ovim postupkom, kako je ocijenio Bogdanović, premijer je potvrdio da je neko “kome se ne može vjerovati i čija riječ ne vrijedi”.

“Nakon što je digao tenzije, zaprijetio građanima Cetinja kako će doći bez obezbjeđenja i time naročito uznemirio građane – premijer danas saopštava kako petog septembra neće doći na Cetinje”, napisao je Bogdanović.

Generalni sekretar DPS-a očekuje da će vjernici SPC-a slijediti njegov primjer.

“Iako je premijer i na ovaj način potvrdio da je neko kome se ne može vjerovati i čija riječ ne vrijedi, nadamo se da će njegov primjer slijediti i predstavnici Srpske pravoslavne crkve”, objavio je Bogdanović na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bogdanović: Krivokapić potvrdio da je neko kome se ne može vjerovati i čija riječ ne vrijedi – CG Vijesti
30.08.2021-15:10 15:10

[…] Aktuelno […]