Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

BLAGO NAMA S NJIMA: Zamjenik gensek bio na spisku blokiranih, a tek da vidite šefa kabineta ministrice Borovinić – Bojović!

Redakciji portala Aktuelno pristigle su brojne fotografije Vuka Vujovića koje svjedoče o tome da je pristalica velikosrpske ideologije. Biće zanimljivo na koji način će novi šef kabineta ministarke zdravlja komunicirati sa svojim kolegama iz Ministarstva zdravlja Kosova u narednom periodu, posebno u trenutku kada je pandemija, gdje se očekuje mnogo intenzivnija saradnja među državama susjedima u razmjeni informacija.

Nova Vlada Crne Gore preuzela je dužnost prije 13 dana, a od tada se javnost svakodnevno upoznaje sa novim kadrovskim rješenjima čije biografije su daleko od onog što piše u zakonima o državnim službenicima. U tom zakonu navodi se riječ “dostojan” koja bi trebalo da opiše nekog ko predstavlja državu. Portal Aktuelno donosi danas dva primjera, a čitaocima ostavljamo da sami procijene da li su oni dostojni da nas predstavljaju!

Nikola Kandić

Za zamjenika generalnog sekretara Vlade postavljen je advokat Nikola Kandić. Totalni anonimus za širu javnost. Ipak, jednostavnom pretragom na internetu može se doći do interesantnih podataka. Kandić je, prema spisku Centralne banke Crne Gore koji je objavljen 31. avgusta ove godine, bio u blokadi zbog duga prema državi u iznosu od 5.174 eura.

izvor CBCG

To znači da je u sistemu države osoba koja je sklona neplaćanju obaveza prema državi od polovine marta do kraja avgusta. Problem je još veći kada se zna da je dužnost zamjenika genseka vrlo važna pozicija jer Generalni sekretarijat je jedno od najoperativnijih tijela izvršne vlasti. Nek nam je srećan.

Šef kabineta

Tokom sedmice javnost je saznala da će član Glavnog odbora Demokratske narodne partije DNP Vuk Vujović biti novi šef kabineta ministarke zdravlja dr Jelene Borovinić Bojović. Vujović je rođen 1985. godine u Baru, gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju, dok je Pravni fakultet završio u Podgorici. Bavi se istorijom. Redakciji portala Aktuelno pristigle su brojne fotografije Vujovića koje svjedoče o tome da je pristalica velikosrpske ideologije. Biće zanimljivo na koji način će Vujović kao šef kabineta komunicirati sa svojim kolegama iz Ministarstva zdravlja Kosova u narednom periodu, posebno u trenutku kada je pandemija, gdje se očekuje mnogo intenzivnija saradnja među državama susjedima u razmjeni informacija.

Sve u svemu, blago nama s njima!

Vujović sa četničkim vojvodom čiča Miletom Pavićevićem u njegovoj kući u Podgorici koja važi za nezvanični muzej četništva, gost u njoj bio i premijer Zdravko Krivokapić sa Nikolom Kavajom
Vujović
Vujović

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
17.12.2020-09:12 09:12

Ne vidjeh odavno na jednoj slici tri vece balege,a ovaj stari konj Mileta Pavicevic je najvisa pogan iz Bjelopavlica,Mileta use..m ti se u sajkacu.

Četnička posla
17.12.2020-09:29 09:29

Znači, totalna okupacija tj. četnička fašizacija Crne Gore. Bog nam upomoć Crnogorci, Albanci, Muslimani, Bošnjaci i Hrvati. Prevara i okupacija gora od one iz 1918. Dali iko iz vajnog DPS-a zna koliko je takvih fašisoidni osoba u vijsci i policiji Crne Gore? Narode ne zaboravite da je oružje u rukama istih.
Ps. Ko je gori i ko je više kriv za ovo čerečenjem CG? URA, Bečić, Dritan ili DPS.

Aleksandar
17.12.2020-09:52 09:52

Crna Gora je vazda bila Srpska.

nenad mne
18.12.2020-00:03 00:03
Reply to  Aleksandar

Što se onda zove Crna Gora? Znači izmišljen narod pa samim tim i država? E blago vam se upamet!