Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Zeković: Oni koji su vozeći pijani izazvali nezgodu, postaju zaštitnici državne imovine

''Oni koji su vozeći pijani kroz crveno izazvali nezgodu, pritom obmanjivali institucije i javnost i pokusali svaliti odgovornost na druge, bivaju nagradjeni i da paradoks bude veći postaju zaštitnici državne imovine'', napisao je Zeković na Tviteru

Oni koji su vozeći pijani kroz crveno izazvali nezgodu, pritom obmanjivali institucije i javnost i pokusali svaliti odgovornost na druge, bivaju nagradjeni i da paradoks bude veći postaju zaštitnici državne imovine, ocijenio je podpredsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Bojan Zeković, povodom mogućeg imenovanja Nikole Kandića na funkciju zamjenika Zaštitnice imovinsko pravnih interesa.

“Neprihvatljivo je imenovanje lica, koje je pravosnažno osudjeno prije svega par mjeseci, a nakon obmanjivanja policijskih službenika i cjelokupne javnosti, sa ciljem svaljivanja krivice na drugo lice koje je takodje osuđeno zbog navođenja na ovjeravanje neistinitog sadržaja”, poručio je on.

Na taj način se, navodi on, šalje “pogrešna poruka cjelokupnom društvu i obesmišljava rad pravosudnih institucija”.

“Oni koji su vozeći pijani kroz crveno izazvali nezgodu, pritom obmanjivali institucije i javnost i pokusali svaliti odgovornost na druge, bivaju nagradjeni i da paradoks bude veći postaju zaštitnici državne imovine”, objavio je Zeković na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
21.06.2022-12:44 12:44

…mora li ovaj-lazov ,predstupnik -ima li iđe postenoga no mora Kandic —
STAMOTA -da vas sram bude -stoko bez repa !…

Ana
21.06.2022-14:02 14:02

Umalo nije ubio dvoje ljudi, pricinio ogromnu materijalnu stetu na drzavnoj imovini, podstrekavao drugo lice da preuzme njegovu krivicu, lagao policiju i tuzilastvo i sada ga nagradjuju “zastitnik”??? SRAM VAS BILO STO OVAKVI NIJESU ODAVNO NA ROBIJU!!!

drago 1
21.06.2022-15:05 15:05

i poslije krivokapica opet krivokapici.