Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Bjelopoljske Demokrate: Faktori koji će obezbijediti izvanredan izborni rezultat su spremni

Dodatno, bjelopoljske Demokrate, kako ističu, ne mogu da razumiju ''nepoznavanje iskrene i poštene ponude da se ujedini građanski i umjereni blok''

Iz Opštinskog odbora Demokrata Bijelog Polja saopšteno je da su na sjednici jednoglasno odlučili da bjelopoljske Demokrate “pružaju snažnu podršku zaključcima Predsjedništva i Glavnom odboru, u donošenju odluke da Demokrate imaju kandidata za predsjednika Crne Gore”.

“Faktori koji će obezbijediti izvanredan izborni rezultat su i više nego spremni. Ne dovodi se u pitanje ukorijenjenost našeg biračkog tijela, a sve zbog značajne infrastrukture, te naše socioekonomske inicijative kroz donošenje istorijskih zakona, te naš doprinos u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, kao i borbi za građansku, modernu i evropsku Crnu Goru gdje smo snažan stub i oslonac”, poručuju bjelopoljske Demokrate u saopštenju.

Dodatno, bjelopoljske Demokrate, kako ističu, ne mogu da razumiju “nepoznavanje iskrene i poštene ponude da se ujedini građanski i umjereni blok”, koji bi, kako su saopštili, prema svim relevantnim istraživanjima “odnio pobjedu i u prvom krugu izbora što bi značilo stabilizaciju države na duži vremenski period”.

“Kvalitet našeg rada biće prepoznat u Bijelom Polju, jer je to grad multietničkog sklada i u našem gradu je politika Demokrata već osam godina zasnovana na zajedništvu, a ne na podjelama i svađanju društva radi čuvanja sopstvenih privilegija. Spremni smo da svakom domaćinstvu približimo pobjedničku ideju, a sigurni smo da će građani Bijelog Polja to prepoznati, što dokazuje i velik broj potpisa podrške našem kandidatu”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ante
14.02.2023-01:17 01:17

Bog vas ubijo Seseljevci nacionalisti Demokrate umislili da ce pobijedit a ni cenzus nece dobit gdje god zive Manjine i Crnogorci svjesni da im je EVROPA SAD slomila krila nacionalistima koji vole vise tudju Drzavu od svoje brod tone nemoze ih spasit ni Putin !!