Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Bitka za Drvar, Nikšić i Beograd

Zaista je spektakularno što su ''srpski svet'' i njen lider iznjedrili na hiljade ovakvih internacionalnih glasača u tri samostalne države – Srbiji, Crnoj Gori i BiH. Čovek zaista ne može a da se ne divi ovakvom izbornom inženjeringu kakav nije zabeležen u ljudskoj istoriji.

Piše: Milutin Cerović

Evo kako se sve ”srpski svet” organizovao za svake izbore u Crnoj Gori, Srbiji i BiH.

Ako pitate otkud Drvar u naslovu ovog teksta, evo dole ćete dobiti objašnjenje.

Hronologija događaja ide ovako:

Lider svih Srba na svetu AV je pre pet godina otvorio neku fabriku, zamislite u Drvaru – tuđoj državi.

Pitate se možda zašto?

E samo naivni ne znaju zašto, ista je otvorena da bi se regrutovali mladi žitelji Drvara i okoline da se zaposle u toj fabrici, a kao takvi će posle imati zadatak da budu vojnici/glasači u Srbiji, Crnoj Gori i gde god postoji neka “srpska lista”.

Tako je bilo 17-XII-2023. u Beogradu.

Kao primer uzećemo lik i delo jedne devojke/žene koja ceo život živi u Drvaru.

Ona je jedna od više hiljada glasača iz BiH koja je imala obavezu da glasa na izborima u Beogradu i Srbiji.

Ova informacija potiče od njenih komšija iz Drvara koji sada žive u Beogradu, i to se ne krije!?

Šta je sada još zanimljivo za ovu glasačicu iz Drvara, koju smo uzeli kao primer profesionalnog glasača u okvirima ”srpskog sveta”?

Prepoznali su je neki da je ona imala zadatak da bude na svim litijama u Crnoj Gori tokom cele 2020. godine.

Ne samo to, nego je ista glasala na lokalnim izborima u Nikšiću onomad kada su pobedili četnici.

Zaista je spektakularno što su ”srpski svet” i njen lider iznjedrili na hiljade ovakvih internacionalnih glasača u tri samostalne države – Srbiji, Crnoj Gori i BiH.

Čovek zaista ne može a da se ne divi ovakvom izbornom inženjeringu kakav nije zabeležen u ljudskoj istoriji.

Realno, sa ovakvom maestralnom krimi-organizacijom izbora, lako je uzeti vlast u bilo kojoj državi sveta gde imate nesmetanu situaciju da, preko ”ugroženih Srba”, radite sve ovo što se radilo u samoj Crnoj Gori, Srbiji i na lokalnim izborima u Beogradu.

Izgleda je zaista danas lakše biti prevarant/kriminalac kod nas, nego za vreme prohibicije u Americi pre sto godina.

Sve to gore opisano ne govori ništa o izvršiocima ovih inkriminišućih dela, nego govori više o kvalitativnom sastavu stanovnika koji žive u dve države i jednom entitetu. Fakat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Che
17.01.2024-10:03 10:03

Vec na prvim sljedecim izborima u CG imacemo priliku da gledamo reprizu (i osjetimo) na djelu taj AV – BIA – SANU – DF – vojvoda- pipun- mali momo – ljajo – joko – srpski svet – izborni inzinjering. Imacemo pune autobuse svjeze upisanih glasaca u CG iz Dodikove RS i AV Srbije koji ce okupirati nase gradove i glasati za litijase i “oslobodioce”. Vojvoda vec aktivno radi i vrsi pritisak da se usvoji dvojno drzavljanstvo i da im se da pravo glasa i sahrane ovu drzavu u mrak i tamu srpskog sveta

Tara
17.01.2024-12:10 12:10

Kako su oni mogli biti upisani u spisku glasaca..Zasto se licne karte daju srbijancima..i RS..iako imaju svoju licnu kartu te drzave dje zive??Ovo je teski kriminal..Kad mi crnogorci pobijedimo..ovu fukaru treba izbrisati..a ujedno kazniti…da ne prekorace granicu CG..Sluzbenici koji rade na izdavanje licnih karata treba uzeti pod lupom..i kazniti..radnim mjestom..