Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

NEZABILJEŽEN SKANDAL Interese Crne Gore će zastupati svetosavski vjerski fanatik, negator CPC i interent siledžija koji targetira neistomišljenike!

Imenovanje Bošković Ćirović predstavlja možda i najveći skandal u dosadašnjoj, krajnje diskutabilnoj, kadrovskoj politici trenutne vlasti, jer će interese Crne Gore u susjednoj državi zastupati osoba koja je vjerski fanatik, ekstremni pobornik crkve Srbije i negator Crnogorske pravoslavne crkve (CPC). Osim toga sklona je širenju mrženje putem društvenih mreža i obračunu sa onima sa čijim se stavovima ne slaže, kao i ka zloupotrebi institucija za progon neistomišljenika.

Nekadašnja novinarka Radio televizije Crne Gore i funkcionerka Demokrata Nevenka Bošković Ćirović, izabrana je za generalnu konzulku naše države u Sremskim Karlovcima, čime je potvrđeno pisanje portala Aktuleno koji je tu infromaciju objavio još u avgustu.

Ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović je, kako je navedeno u odluci, predložio da Vlada Crne Gore postavi Nevenku Ćirović na dužnost generalne konzulke u Generalnom konzulatu Crne Gore u Republici Srbiji, sa sjedištem u Sremskim Karlovcima.

Imenovanje Ćirović predstavlja možda i najveći skandal u dosadašnjoj, krajnje diskutabilnoj, kadrovskoj politici trenutne vlasti, jer će interese Crne Gore u susjednoj državi zastupati osoba koja je vjerski fanatik, ekstremni pobornik crkve Srbije i negator Crnogorske pravoslavne crkve (CPC).

Osim toga, sklona je širenju govora mržnje putem društvenih mreža i obračunu sa onima sa čijim se stavovima ne slaže, kao i ka zloupotrebi institucija za progon neistomišljenika.

Podsjetimo, u prepisci na vajber grupi posvećenoj pitanjima djece u predškolskim ustanovama, Ćirović je u septembru prošle godine, po svemu sudeći pod utiskom postizbornog zanosa koji je progutao novopečene partije vlasti, počela da prijeti kako će lično ona sprovesti reforme u okviru predškolskih ustanova.

Kada se grupa kulturnih djelatnika i građana Crne Gore okupila u septembru ispred zgrade Vlade kako bi izrazili protest povodom imenovanja neočetničkog i velikosrpskog kadra u institucijama kulture i drugim državnim resorima, ali i – opštoj diskriminaciji dijela građana Crne Gore, Nevenka je opet reagovala u svom stilu. Umjetnike je, u stilu osvjedočenog fašiste, uporedila sa ustašama.

”Da dubite na glavi džaba bi vam bili protesti lažni umjetnici, a stvarni nosioci slova U u srcima i na reverima. Jasenovac bi vi najradije vodili”, napisala je tada Bošković – Ćirović na svom Tviter nalogu.

U tvitovima je negirala Crnogrosku pravoslavnu crkvu i nazivala SPC ”jedinom zakonitom”.

Prijavljuje i proganja neistomišljenike

Treba takođe napomenuti da je Bošković-Ćirović nezaustavljivi lovac na ”ustaše” i ”crnogorske nacionaliste” koje proganja na društvenim mrežama i prijavljuje policiji.

Urednik portala Aktuelno Balša Knežević prije nešto više dvije sedmice saslušan je nakon što je Ćirović podnijela prijavu Upravi policije protiv građanskog aktiviste Obrena Medenice zbog posta koji je objavljen na našem portalu.

Na meti prepodobne Nevenke, kako je javnost prozvala, našao se i portparol Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević. Bošković – Ćirović je na svom, sada već, zloglasnom tviter nalogu pozvala premijera Zdravka Krivokapića da podnese tužbu protiv Zirojevića zbog fašizma!?

Osim što je prijetila neistomišljenicima, poznata je i po prijetnjam pripadnicima njene paravjerske organizacije.

Ona je na društvnoj mreži Facebook objavila post u kome prijeti visokom funkcioneru SPC Irineju bačkom da ne blokira izbor Joanikija za mitropolita crnogorsko primorskog.

“Dostojan mitropolita, dostojan patrijarha Bački, ne igraj se igara, ni oko Đeda nisu zaboravljene. Patrijarhovu ljubav prema vladici Joanikiju svi znamo i sam je potvrdio. Ni njemu ne bi mira da daš. Svi smo mi Đedo, Porfirije i Joanikije”, napisala je vjerski egzaltirana Bošković Ćirović.

Tipični post Bošković Ćirović u kojem su ispoljeni njeni ekstremistički vjerski stavovi
Još ekstremizma: Jedna od desetina sličnih objava

Ovo je samo neznatni djelić repertoara mržnje koji buduća konzulka svakodnevno širi sa svojih profila na društvenim mrežama. Pravi kadar nove teokratkso-diletantske vlasti. Đedo bi bio ponosan.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

16 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Neko tamo
07.11.2021-08:14 08:14

Da smo samo jarca miška kesedziju i debilnog glupog zeljka goveda stavili iza resetaka ne bi stvorili vijesti dritana i uru koja ce prodati crnu goru

Kepa
07.11.2021-08:35 08:35

Gospodža je maloumna, blago rečeno

džudović
07.11.2021-12:33 12:33
Reply to  Kepa

Na maloumna, dodajte i bezobrazna. Opasna kombinacija kad maloumnost počinje da se ispoljava preko bezobrazluka!!!

Sara
07.11.2021-14:25 14:25
Reply to  Kepa

Nije ona maloumna..ona je inficirana srpskim svetom..cetnistvom i fasizmom…i ta zena hoce da predstavlja drzavu CG..Nevidjena sramota!

džudović
07.11.2021-08:56 08:56

Ćirovićka je neobrazovana primitivka koja mlati o vjeri sličnom. Ima je kad se pogleda a iznutra odzvanja praznina. Još nijesam čuo da je objavila nešto suvislo.

Evidence
07.11.2021-12:02 12:02

Da nas “bije božjom snagom i da ne prestane dok vas ne nestane”. Da ne povjerujete da ovakve nakaze egzistiraju na planeti. U civilizovanim sredinama, ovaj zastrašujući primjerak zagađenja duhovnog bića društva, davno bi završio u ludnici.

Sara
07.11.2021-12:47 12:47

Gadluk..od cetnickog fasizma..sto si veci srbijanski fasista..to bolje za najveca zvanja..radnih mjesta..pa do najveceg vrha…Jadna drzavo CG..na sta si dosla..Zasto se sve smirilo..niko nista ne kaze od pojedinaca???

Backovic E.
07.11.2021-13:19 13:19

Bože me sačuvaj! Kakve sve avetinje kroče labirintima crnogoeske politike! Ova avetinja da nije opskurno opasna koliko jeste, bila bi tragikomična. Jednostavno jad i čemer je to!!

Novljanin
07.11.2021-14:32 14:32
Reply to  Backovic E.

Ova je osoba infišana, najdobronamjerniji savjet bi bio da krene sa liječenjem.Pa kad još znamo da je bila uposlenik u javnom servisu sve postaje jasno.

Anonimous
07.11.2021-15:02 15:02

Ovo je odlična vijest. Prvo, odlazi iz Crne Gore, da nam dani budu sunčani. Drugo, odlazi u Srbiju da vide oni kako je sa njom. Treće, i za nju je dobro da vidi kako je u tom “bajnom” srpskom svetu. Možda i shvati kako na Crnogorce omalovažavajuće gleda srpska vlast.

flamantes
07.11.2021-15:57 15:57

Nensi zaladila

Sasa PG
07.11.2021-16:14 16:14

Vjerujem da ce ova napacena ugnjetavana i prognana srbkinja od citavog svijeta, biti veca srbkinja od zena rodjenih u Karlovcima .

Naroz
07.11.2021-20:04 20:04

Kakva krava. Izvinite što opsovah tu plemenitu životinju.

MiloVujovi
07.11.2021-21:54 21:54

Ova Cirovic sa Visom Jeba.kom skoro godinu dana je bila pod Kuratorijumu sto je najgora stvar za ovakvi zenski cetnicki izmet ne jeb.ih Niko i onda pucaju po svim savovima i sire prdnjavu i neznaju sto Prde,tako da sada u srbiji prestaje Kuratorijum i vjerovatno ce po obicaju Neko Zadovolj.ti cuvenu Mudaljku i cim joj se Zacepe svi ventili,Bice Manje Prdnjave !!

MB_MNE
07.11.2021-22:55 22:55

Stara poznata alkoholicaraka iz Debele berte, Camelota i Irish Puba. Nevenka trofrtaljka, sada profasisticka politicarka

Bellarina
08.11.2021-11:22 11:22

Džaba Hat.