Kandidatkinja za poslanicu Koalicije “Mir je naša nacija” Nevenka Ćirović, sudeći po prepisci u jednoj vajber grupi, već je počela da sa pozicija vlasti daje obećanja “običnom narodu” i prijeti, kako je kazala, odlazećim kadrovima dosadašnje vlasti.

U prepisci na vajber grupi posvećenoj pitanjima djece u predškolskim ustanovama, Ćirović je, po svemu sudeći pod utiskom postizbornog zanosa koji je progutao novopečene partije vlasti, počela da prijeti kako će lično ona sprovesti reforme u okviru predškolskih ustanova.

“Od 30. avgusta na ovamo ne brinem ni za jedna potez odlazeće uprave, jer će u novoj djeca biti na prvom mjestu nezvala se ja Nevenka Ćirović”, napisala je Nevenka koja po svemu sudeći ima ozbiljne ambicije kada se budu dijelile funkcije u javnim ustanovama.

Dalje je nastavila sa prepiskom u stilu osobe kojoj je lični interes ostao u drugom planu u odnosu na mesijansku misiju:

“Ne razmišljam više u opštim kategorijama jer ću sada biti dio onih koji će to sprovoditi u djelo, pa djeca i njihov razvoj neće zavisiti od ličnih ambicija uličnih frustracija”, poručila je Ćirović.

guest
4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Đoko Orlandić
Đoko Orlandić
16.09.2020-14:51 14:51

I one stravične stražarke-zločinke u Aušvicu su za ovo najveće nacističko zlo u CG bile Majka Tereza.

Olivera
Olivera
17.09.2020-00:55 00:55

Nevenka je zavrsila profesionalnu karijeru tako da joj ovo jedino ovo preostaje. Zalosno da ne poznaje istoriju Crne Gore.

Bijelo Polje
Bijelo Polje
17.09.2020-01:31 01:31

Hoce Ristogorka da posrbljava.

nemas_vecinu
nemas_vecinu
17.09.2020-10:49 10:49

Mogla bi “novinarka” poraditi malo na pravopisu.. Bitno da forsira Kirilicu, hahahaha. Pa dobro, naci ce se nesto i za tebe, ne placi