Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Nova ljevica osuđuje izjavu Nevenke Ćirović i pita Demokrate da li su saglasni sa njenom izjavom!

Kao partija koja zagovara građanski koncept uređenja države, interesuje nas da li ćete se ograditi i osuditi njenu izjavu izrečenu na twitteru i da li ćete je eventualno isključiti iz partije? Ili će biti nagrađena, pitaju iz Nove ljevice

Građanski pokret Nova ljevica obratila se saopštenjem za javnost.

Saopštenje prenosimo u cjelosti

Poštovana gospodo iz Demokratske Crne Gore, Građanski pokret “Nova ljevica” zahtijeva od vas da javnosti Crne Gore saopštite da li ste saglasni i da li podržavate izjavu vaše visoke funkcionerke Nevenke Bošković Ćirović?

Kao partija koja zagovara građanski koncept uređenja države, interesuje nas da li ćete se ograditi i osuditi njenu izjavu izrečenu na twitteru i da li ćete je eventualno isključiti iz partije? Ili će biti nagrađena?

Podsjećamo, ona je na svom twitter profilu nakon protesta radnika i stvaralaca iz oblasti kulture ispred Vlade Crne gore napisala “Da dubite na glavi džaba bi vam bili protesti lažni umjetnici a stvarni nosioci slova U u srcima i reverima Jasenovac bi vi najradije vodili”, nakon čega je određeni broj građana koji su učestvovali na protestu najavilo podnošenje krivičnih prijava protiv nje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve