Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Bečić u Kolašinu: Kakve su bile litije, takva da budu i ova narodna sabranja

Bečić je kazao kako će izborna volja građana biti odbranjena

U Kolašinu je održan protestni skup pod nazivom “Odbranimo narodnu volju”. Uz slogan “Ustani. Odbrani. Pobijedi”, skup organizuje Demokratska Crna Gora.

Prisutnima se obratio lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, koji je kazao kako će izborna volja građana biti odbranjena.

“Nudimo im pošten izlaz i demokratsko rješenje – spremni smo da idemo tamo gdje se jedino može ići u ovim situacijama, na narodni sud, da narod na izborima kaže šta je istina, šta je pobjeda i šta je pravda”, rekao je on.

Bečić je poručio kako se budi Crna Gora.

“Kao što su bile litije takva moraju da budu i ova narodna sabranja ljudi svih vjera i nacija, da budemo mirni i uporni”, dodao je Bečić.

Osim njega, na večerašnjem skupu govorio je i poslanik Demokrata Vladimir Martinović, koji je upitao ima li veće bruke nego pogaziti svoju riječ.

Oni su pozvali građane Kolašina na, kako su istakli, veliki protest koji će u srijedu biti održan u Podgorici. Nakon obraćanja, uslijedila je protestna šetnja ulicama grada.

Podsjetimo, za sjutra veče zakazano je protestno okupljanje u Pljevljima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
12.02.2022-21:44 21:44

Autobusi od jutros voze mitingaše iz svih gradova ka Kolašinu, a ko ide privatnim kolima plaćeno gorivo. Pravi se privid velike podrške. Već viđeno…

Cetinje
12.02.2022-21:58 21:58

Kako vam nece policija iz ruku iscupat te CETNICKE ZASTAVE  i bacit u LIM da plivaju za SRBIJU a vas fasiste za Dobrotu na psihicko lijecenje !

Miralem
12.02.2022-22:16 22:16

DEMOKRATE  SA TIM CETNICKIM ZASAVAMA ORGANIZUJTE PROTESTE U —PLAV—SAMO DA VIDITE STA BI VAM TIM CETNICKIM ZASTAVAMA UCINJELI  BILO BI  ISTO KA ONAJ STO JE HTIJO UC U OPSTINU SA KAPOM —4 S-MORATE UC U BRAZDU I POSTOVATI CRNOGORSKA OBELJEZJA  ZLO STE DA SMRDITE SA TIM BOLEESNIM FASIZMOM!

koljasincizar
13.02.2022-11:08 11:08

Jel ovo nedje u Srbiju?Koljasinaca koliko ih znam odje malo bi!