Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

Bečić: U Beranama više ništa ne zavisi ni od DPS-a ni od SNP-a

On je na konferenciji za novinare u Beranama kazao da je njegova stranka ispunila još jedno obećanje i ostvarila ubjedljivu pobjedu

U Beranama više ništa ne zavisi ni od Demokratske partije socijalista ni od Socijalističke narodne partije, kazao je lider Demokrata Aleksa Bečić.

On je na konferenciji za novinare u Beranama kazao da je njegova stranka ispunila još jedno obećanje i ostvarila ubjedljivu pobjedu.

-Demokrate su ostvarili rast od 110 odsto u Beranama u odnosu na parlamentarne izbore, povećali smo broj odbornika sa četiri na šest. U Ulcinju smo ostvarili rast oko 170 odsto i potvrdili da je ovo građanska, jaka i snažna partija. Nastavlja se nezaustavljivi rast Demokratske Crne Gore- rekao je Bečić.

Ocijenio je da se nastavlja strmoglavi pad DPS-a.

-Možemo reći da je ta stranka doživjela politički brodolom u oba grada. U Beranama je DPS pala skoro duplo i sa 47 odsto pali su na oko 25 odsto podrške. Osvojili su četiri hiljade glasova manje u odnosu na lokalne izbore i 2.500 hiljade glasova u odnosu na parlamentarne izbore.

Treća, najsnažnija poruka nakon izdaje kojoj smo svjedočili sada možemo reći da u Beranama ništa više ne zavisi ni od DPS-a ni od SNP-a. DPS i SNP su imali 24 mandata u prethodnom sazivu sada zajedno ne mogu imati 16 mandata, sa druge strane je 19 mandata tako da je manjinska vlada doživjela debakl u Beranama.

Osvojili smo šest mandata kao i koalicija oko DF-a, Berane sad je osvojilo četiri mandata, Prava Crna Gora je osvojila jedan mandate kao i Ujedinjena Crna Gora- poručio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
28.03.2022-07:32 07:32

Stalno nešto viče, što bi reklji Zećani,, Oni malji opet nešto vika viđite što je da se nije zamota oko kolca”…

Ivana
28.03.2022-10:13 10:13

Cus racunice neskolovani-Demokrate su ostvarili rast od 110 odsto u Beranama u odnosu na parlamentarne izbore, povećali smo broj odbornika sa četiri na šest. 4 +110% to dijete u prvi razred zna=4,4 znaci dobijes 8,4 2 ako ste imali 4 sad 6 to valjda znaci 50% sto znaci da svalu lazete i podvaljujete !!