Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Sve što nastane na obmani osuđeno je na propast

Kazao je da su rješenje za aktuelnu situaciju izbori 5.juna, i to parlamentarni, izbori u Podgorici, te Danilovgradu i drugim gradovima

Funkcioner Demokratske Crne Gore i donedavno predsjednik budvanske skupštine Krsto Radović kazao je da je posljednjim događajima na političkoj sceni obesmišljena izborna volja građana Crne Gore, te da se pokazalo da za pojedine političare i subjekte javno izgovorena riječ ne znači ništa. Na protestu u Podgorici kazao je da za one koji misle dobro Crnoj Gori s DPS-om nema saradnje.

Radović je ukazao da nakon svega što su prošli, a posebno nakon dešavanja u Budvi 2020.godine, ne može da vjeruje da moraju da na protestima opet brane volju naroda.

“Neka se ovi koji projektuju događaje sjete kako su prošli oni u Budvi koji su zakazivali sjednice na livadama i u hotelima”, naveo je Radović.

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić rekao je da nema tog mjesta u Crnoj Gori koje nije spremno da brani slobodu.

“Pobijedićemo i ovoga puta jer smo hrabri, sigurni i pošteni”, izjavio je Bečić.

Kazao je da oni koji silom udare na narod uvijek porode još veću slobodu, pa se nakon dešavanja u Budvi u proljeće i na ljeto 2020. godine desio 30. avgust 2020. godine.

“Prevara na državnom nivou se zakomplikovala, na to smo upozorili još mjesecima unazad. Upleli su se u mrežu DPS-a. Sve što nastane na obmani osuđeno je na propast”, rekao je Bečić.

Kazao je da su rješenje za aktuelnu situaciju izbori 5.juna, i to parlamentarni, izbori u Podgorici, te Danilovgradu i drugim gradovima.

“Moramo da budemo uporni i istrajni”, kazao je Bečić, poručujući da je prevara osuđena na propast.

Protest u organizaciji Demokratske Crne Gpre organizovan je i večeras, a okupljanje je oko 18 časova počelo na bulevaru preko puta Hrama Hristovog Vaskrsenja. Kako naglašavaju predstavnici ove stranke, na protestima brane izbornu volju građana iskazanu 30. avgusta 2020. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BZekovic
20.03.2022-19:25 19:25

Pokvarenijih ljudi od lidera Demokrata tesko je pronaci u cijelom cipcilijatom svijetu. Sve svoje neuspjehe u osvojenoj vlasti po opstinama i na drzavnom nivou, pravdaju opsesijom prme DPS koji im je mirno, demokratski, evropski, svjetski predao vlast, iako suizbori u reziji Demokrata, DF-A I uURA, uz obilato mijesnje Srbije i Rusije, bili sve samo ne demokratski, a slobodno se moze reci pod strasnom prijetnjom. DPS je za vas olicenje civilizacije, postenja, obrazovanja i ljudskog pristupa politici. Izdali ste i prodali Crnu Goru i Crnogorske gradjane. Olicenje ste neprijatelja Crnogorskim gradjanima. Prodali ste, bar vi mislite Crnu Goru Srbiji! Mnogo bazdite… Pročitaj više »

branka
20.03.2022-19:38 19:38
Reply to  BZekovic

Evo vidim Litije im se smanjile nema ih 30 ak.A ko su otisli u rat za Rusiju dabogda se nevratili.to su srbska gamad.

COL
20.03.2022-19:31 19:31

Od stodevedeset i dva prisutna: pedeset i jedan policajac u uniformi, trideset i četiri u civilu, dvadeset dopisnika i kamermana, deset poslanika, petnaest odbornika, nekoliko direktora, nekoiko znatiželjnih dokoličara i desetak podgoričkih šereta da se sprdau sa ljaljom i borisom…Već se vicevi prepričavau na račun crnogorskih zastava i njihovih nosilaca koji ispunjavaju partijski zadataak a ime izvlače na šorak. ..

branka
20.03.2022-19:41 19:41
Reply to  COL

kad gube nose Crnogorske zastave da obmane narod a zna se sto misle Crnogorcima

MUSTAFA
21.03.2022-06:42 06:42

Sta reci SESELJEVIM CETNICKIM DEMOKRATAMA vidi im se skup Cetnicki govor mrznje prema CRNOGORCIMA -MANJINAMA koliko su zli i psihicki poremeceni jadni da se covjek stidi sta sve izaseru iz usta u LIJEPOJ CG -Cetnicki DEMOKRATE na celu sa LUKASENKO ( BECIC)  kazu da za one koji misle dobro Crnoj Gori  SA CRNOGORCIMA I MANJINAMA ( s DPS-om  )nema saradnje.-Zlikovci Cetnicki umislili da nam JARAM  stavite na vrat ka nase stare CETNICKE MUSTERIJE sto su radili po CRNOJ GORI !

RIR
21.03.2022-07:42 07:42

Nasao je da maše KRSTAŠ BARJAKOM demokrata četnik i da pusta CG pjesme .Crnogorce koji su protestovali protiv SPC čije popove on ljubi /i mrtve i žive /on i njegov partner je nazvao CG “pećinske nacionaliste “ Mali nesoj nije ni riječi rekao u odbrani časti i imena CG…
Uzas i gađenje od ovakvih ološa i prevrtača zbog njihovih fotelja…