Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić Saracinu: Spremni smo za izazove koji stoje pred nama

Lideru Demokrata bila je čast da podijeli sa Saracinom viziju ekonomskog razvoja Crne Gore i ''posvećenosti'' te stranke evropskim integracijama

Spremni smo za izazove koji stoje pred nama, i sa partnerima poput Njemačke, nastavićemo raditi na jačanju naših bilateralnih odnosa i saradnje, poručio je predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić nakon dnašnjeg susreta sa specijalnim izaslanikom Njemačke vlade za Zapadni Balkan Manuelom Saracinom.

“Imao sam izuzetno dobar razgovor s gospodinom Manuelom Saracinom, specijalnim izaslanikom Njemačke vlade za Zapadni Balkan. Razgovarali smo o ključnim procesima koji nas očekuju nakon nedavnih demokratskih izbora u našoj zemlji”, napisao je Bečić u objavi na Twitter-u.

Lideru Demokrata bila je čast da podijeli sa Saracinom viziju ekonomskog razvoja Crne Gore i “posvećenosti” te stranke evropskim integracijama.

“Posebno sam naglasio važnost hitnog konstituisanja parlamenta kako bismo osigurali demokratski legitimitet i efikasno zakonodavno funkcionisanje. Otvorena i inkluzivna rasprava o ključnim pitanjima od nacionalnog interesa će biti prioritet, kako bismo intenzivno radili na izgradnji konsenzusa i saradnji među političkim strankama. Spremni smo za izazove koji stoje pred nama, i sa partnerima poput Njemačke, nastavićemo raditi na jačanju naših bilateralnih odnosa i saradnje”, naveo je u objavi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve