Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Bečić: Sa Cetinja krenuli najveći heroji u odbranu domovine, to i mi radimo

''Briga o državnom identitetu biće jedan od prioriteta u predstojećem mandatu''

Predsjednički karavan kampanje “PUT ČASTI”, na čelu sa kandidatom Aleksom Bečićem, posjetio je Prijestonicu Cetinje, saopštile su Demokrate.

”Junačko Cetinje uvijek je bilo kolijevka slobode Crne Gore. Sa ove zemlje krenuli su najveći crnogorski heroji u odbranu slobode naše domovine i upravo to i mi radimo. Cetinje je grad koji je neopravdano zapušten, a posjeduje ogromna prirodna, kulturna i istorijska bogatstva koja moramo da sačuvamo”, naveo je Bečić.

Cetinje je, kako kaže kandidat Demokrata za predsjednika, crnogorsko, ali i svjetsko.

”Briga o državnom identitetu biće jedan od prioriteta u predstojećem mandatu. Naš zadatak je vrlo jasan, stvorićemo konkretne projekte koji će biti programski i strateški utemeljeni u stvaranju funkcionalnih institucija koje će raditi u interesu naroda. Identitet naše zemlje potrebno je afirmisati u procesu evropskih integracija, ali isto tako potrebno je Cetinje probuditi iz višegodišnjeg ‘dremeža”, istakao je Bečić.

Bečić je kazao da je za njega “čast odbrana od nepravde”.

”Častan čovjek nikada neće biti nepravedan, zato što bi nanošenjem nepravde drugima tu čast izgubio. Borba za čast je borba za pravdu. Kada pomažemo onima koji su u nevolji, tada smo časni. Kada brinemo o onima koji su stradali od pogrešne ekonomske politike, onda smo časni. Čast mora biti naše ime, čast mora biti naša budućnos”, naveo je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Trajko
07.03.2023-10:05 10:05

Dvaes druga si okupio na Cetinje,a pola si doveza sa sobom. Vala da si se kandidova za mjesnu zajednicu Bajice pa biti bilo premalo.

Safet
07.03.2023-10:06 10:06

Vidji Seseljevaca koliko ih podrzavaju na CETINJE- 14 Gostiju i 2 domacina dosli da promovisu na Cetinje njihovu cast -casti mi-koji nikad nijesu culi a kamoli imali i koji 99% Cetinjana ne zna citat i pisat oviijem jezikom sto Cetnici  Seseljevi Demokrate pisu i promovisu po CG-Pipipipipiiiiii ove ni u kuci ne glasaju !

Mahmut
07.03.2023-10:18 10:18

Aaaaaaa viditeli zlo vas naslo koliko vas je u goste krenulo i da vam je krenulo po zlu -nidje nikog da vas doceka !!Nijesu ludi Cetinjani i zlikovce u ovolikom broju gostiju 3 Domacina da doceka !!Da je srece i ova 3 bi se zastidjeli ovih nacionalista -Demokrata -Sprdnja od partije nidje niko nema ka oni dolaze-setaju po CG ka muve bez glave!Vjerujte njih je Bog kaznijo  zato sto psihicko poremeceno mrze -MILA-DPS-( CRNOGORCE )!!!

Freedom
07.03.2023-10:53 10:53

A Tu što potpisa Aljeksa. Cetinjani ako date glasove ovoj lazovcini znaćemo da se CG gasi.

Dolar
07.03.2023-12:23 12:23

Pisu srpske novine- SD – Nemojte slušati nikog ko unosi crv sumnje. Nismo se odrekli ni trobojke ni SPC ni Kosova i Metohije. Nismo se odrekli ničega na čemu je počivala Crna Gora – poručio je Becic- Prošli smo jedan trnovit put i dočekali pobedu 30. avgusta. Do tog datuma, mi smo bili opozicija i kao takvi imali odgovornost za nas, naše porodice i onaj deo Crne Gore koji je tražio pobede. Nakon 30. avgusta imamo odgovornost za čitavu Crnu Goru. Mi smo većina u ovoj zemlji – kazao je Becic,Sprdnja od Partije -znate vi da je pobjeda -DPS-MILO-Milo se jedan… Pročitaj više »

klementina
07.03.2023-14:16 14:16
Reply to  Dolar

Teško je biti u sjenci Milovoj, sami su kriv što im se PRIVIĐA i po DANU I po NOĆI, ali i to što su svjeni svoje nesvijesti je pozitivan pomak.

klementina
07.03.2023-14:08 14:08

Lako se FRĆKAT sa OBRAZOM, ČAŠĆU I POŠTENjEM kad ih nemaš i ne znaš njihovu vrijednos, pa si se ti taj ”ČISTUNAC” drcnuo da iz tvojih nedostojnih usta pominješ ČASNE HEROJE sa naznakom da si im — NE DAJ SVEMOGUĆI–potencijalni naslednik.

Trajko
07.03.2023-14:53 14:53

Časti ti , ima li ko da mu javi da se Vučić odreka Kosova,. Da nećete ti i Momo poć da ga odbranite?