Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Bečić: Odlučni smo da Crnu Goru učinimo državom socijalne pravde i ugodnijim mjestom za život

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić uputio je svim građanima čestitku povodom Međunarodnog praznika rada – 1. maja i poručio da  su odlučni da Crnu Goru učine državom socijalne pravde i ugodnijim mjestom za život

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić uputio je svim građanima čestitku povodom Međunarodnog praznika rada – 1. maja i poručio da  su odlučni da Crnu Goru učine državom socijalne pravde i ugodnijim mjestom za život.

“Koristim priliku da vam povodom 1. maja – Međunarodnog praznika rada, u ime Skupštine Crne Gore i svoje ime uputim srdačne čestitke, uvjeren da će naše iskreno i istrajno nastojanje na doslovnom poštovanju prava iz radnog odnosa i po osnovu rada u što skorijem roku rezultirati izgradnji društva u kojem će svaki pojedinac imati jednake mogućnosti da dostojno živi od svog rada”, istakao je on.

Prema njegovim riječima obilježavanje ovog važnog datuma predstavlja jedinstven povod da zajednički osvijetlimo važnost solidarnosti radnih ljudi širom svijeta i njihove borbe kroz istoriju, ali i da istaknemo neprihvatljivu činjenicu da uprkos davno izborenim radničkim pravima, i dalje, nažalost, postoji veliki broj onih koji ne mogu ostvariti ni svoje osnovno pravo na rad i makar u tom smislu postati ravnopravan član društvene zajednice.

“Međunarodni praznik rada nas, takođe, podsjeća na bezuslovnu obavezu koordinacije relevantnih subjekata u društvu kako bismo svim našim sugrađanima, a posebno mladima, osigurali bolju perspektivu i izvjestan ostanak u najljepšoj državi na svijetu. Odlučni da Crnu Goru učinimo državom socijalne pravde i ugodnijim mjestom za život, još jednom vam upućujem iskrene čestitke, sa željom da ovogodišnji praznik rada dočekate u miru, ljubavi, slozi i dobrom zdravlju”, zaključio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
01.05.2021-11:46 11:46

Becicu..mi crnogorci vas preziremo..ne uzimajte nas u usta..Capito..Cetitaj ti tvojim klerofasistima..koji svakodnevno ruse crnogorske vrijednosti..

.....
02.05.2021-22:37 22:37

tugo jedna