Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Bečić: Crna Gora će 19. marta otključati vrata i poželjeti dobrodošlicu jedinstvu i pomirenju

Predsjednički kandidat i lider Demokrata u Tivtu

Predsjednički kandidat i lider Demokrata Aleksa Bečić rekao je da će upravo 19. mart biti dan kada će “Crna Gora otključati svoja vrata i poželjeti dobrodošlicu jedinstvu i pomirenju”.

“Sloboda je kako danas, tako i u prošlosti bila teško dostižna, a vi ste, drage Tivćanke i Tivćani pokazali kako se za slobodu bori. Vaš kraj posjeduje nebrojeno potencijala za razvoj, u prvom redu turističkih, ali i poljoprivrednih, na koje računaju vrijedni mještani iz zaleđa. Iako je primjetna promjena nabolje od dugo očekivanih promjena, odnosno otkako je DPS poražen i ovdje, uvjeren sam da prava valorizacija resursa tek predstoji. Onako kako sam to činio i sa drugih državnih pozicija, nakon što budem izabran za predsjednika Crne Gore, u okviru svojih ovlašćenja ću sa primarnim osjećajem patriotizma, koji mi je bio vodilja i u životu i u karijeri, doprinijeti znatnom unaprijeđenju razvoja vaše opštine. To vam svojom čašću garantujem, a čast je nešto sa čim, u okviru mog vrijednosnog sistema koji sam još u porodici stekao, ne smije biti kompromisa”, kazao je Bečić u Tivtu.

On je saopštio da je posebno ponosan na ono što opština Tivat predstavlja – mozaik sačinjen od različitih vjerskih, etničkih i nacionalnih identiteta, kojima su čast i integritet tačka spajanja.

Foto: Demokratska Crna Gora

“Moja čast je i vaša čast. Moja pobjeda je i vaša pobjeda. Zato vjerujem u časne ljude Tivta. Vjerujem u njihovu snagu i čvrstu volju. Vjerujem u poštenje svih građanki i građana ove zemlje! Zato ćemo 19. marta pokazati da samo zajedničkim, predanim i časnim radom možemo obezbijediti bolju budućnost Crnoj Gori i svim ljudima koji u njoj žive. Naša pobjeda može izazvati dugogodišnje pozitivne posljedice koje će oblikovati našu zemlju i sve njene opštine, a moć tog oblikovanja je u vašim rukama”, naglasio je Bečić.

On je istakao da će upravo 19. mart biti dan kada će Crna Gora otključati svoja vrata i poželjeti dobrodošlicu jedinstvu i pomirenju.

Bečić je rekao da je Tivat opština koja je na temeljima borbenosti i rodoljublja čuvala sve posebnosti kojima obiluje i koje Crnoj Gori daju draž autentičnosti i predstavljaju njeno bogatstvo.

“U tom smislu, pokazaćemo da je čast ono što nas izdvaja od ostalih”, zaključio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zeco
09.03.2023-09:57 09:57

Bravo Ljaljo.Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujes.Danas si uspio da okupis 25 ljudi.Casti mi ..

Nikola
09.03.2023-10:12 10:12

IZJAVA SESELJEVIH DEMOKRATA “Sloboda   ( OKUPACIJA ) je kako danas, tako i u prošlosti bila teško dostižna, a vi ste, drage Tivćanke i Tivćani pokazali kako se za slobodu ( OKUPACIJU ) bori.! Demokrate urušavaju institucije, uništavaju privredu, ukopavaju budžet, rašćeruju investitore, i pune državna preduzeća članovima svojih partija-.Aleksa Bečić -parolom borbe protiv kriminala, tajkuna i vlastodržaca stare vlasti. a bori se za svetosavsku vlast, i za veliku Srbiju !

Lada
09.03.2023-10:37 10:37

Kome normalnom i dobronamjernom Bečic može biti predsjednik. Nema jasno mišljenje ni o čemu, ne može održati ni jedan suvisao govor taj potrčko svetosavske sekte i politike beogradske čaršije.

MUSTAFA
09.03.2023-10:56 10:56

Ljaljo kako u koji grad dolazi sa promocijom Seseljeve politike sve vise dovedi gostiju a manje domacina na doceku to je ta kazna od Boga koju je ucinijo Crnoj Gori -CRNOGORCIMA!