Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Bardić, Ramčilović i Trceta – Uspješne žene na listi ”Novo vrijeme za Bar”

Kandidatkinje za odbornike na listi ''Novo vrijeme za Bar''

Upoznajte kandidatkinje za odbornike na listi “Novo vrijeme za Bar”: Bardić, Ramčilović i Trceta – naše uspješne žene za novo vrijeme.

Tanja Bardić je rođena 3. juna 1977. god. u Baru, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Nikšiću, odsjek Predškolsko vaspitanje i obrazovanje 2002. godine. Zvanje specijaliste predškolskog vaspitanja VII 1 Nacionalni okvir kvalifikacija takođe je stekla na Filozofskom fakultetu u Nikšiću. Prvi radni angažman kao vaspitačica započela je u PPU “Svetionik” u Baru, a nakon godinu dana opredjeljuje se za samostalni rad u PPU “Sunce”. Prilika za zvanično sticanje profesionalnog iskustva ukazala joj se 2006. godine u JPU “Vukosava Ivanović Mašanović” u Baru. Nakon stručnog osposobljavanja i rada u vrtiću, iskustvo i znanje proširila je radeći kao vaspitačica u OŠ “Srbija” u Starom Baru i OŠ “Blažo Jokov Orlandić” u Baru, gdje je bila angažovana posljednjih deset godina. U periodu od 2019. godine do 2021. obavljala je funkciju direktorice u JPU “Vukosava Ivanović Mašanović”.

Mersiha Ramčilović je rođena 18.07.1990. Po struci je magistar psihologije. Radno iskustvo je sticala od 2014. do 2020. godine u OŠ “Jugoslavija”, kao školski psiholog. Nakon toga, od 2020. godine rad nastavlja u ŠOMO “Petar II Petrović – Njegoš”. Članica je Glavnog odbora Foruma žena i potpredsjednica na lokalnom nivou.

Marina Trceta je rođena 10.02.1988. u Šibeniku. Osnovnu i srednju školu završila je u Baru. Diplomirani je turizmolog i hotelijer na fakultetu Univerziteta Mediteran u Baru. Zapošljena je u sekretarijatu za ekonomiju i finansije u Opštini Bar od 2007. godine. Bila je sekretar FOM SDP-a Bar od 2012. godine i učesnica velikog broja akcija, seminara i edukativnih radionica na nivou kadrovskih i političkih obuka. Govori engleski i francuski jezik.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve