Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Baošić: Nakon svih kleveta u proteklih par dana ne postoji mogućnost u kojoj bih vratio mandat DNP

Politički, ali i ljudski posmatrano, kako dodaje, još jednom upućuje poziv na spuštanje tenzija, te ukazuje na to da ukoliko se nastavi sa klevetama na račun njegove ličnosti, njegovog imena i prezimena, biće primoran sazvati konferenciju za medije na kojoj ću poslednji put govoriti o ovoj temi budući da apsolutno smatra kako sebi nije i neće dozvoliti spuštanje na nivo primitivizma i kleveta, ali je veoma odlučan u namjeri odbrane svog ugleda na temelju argumenata

Odbornik u Skupštini Glavnog grada Nemanja Baošić, reagovao je  današnje saopštenje DNP u kojem ga spominju zbog njegovog istupanja iz ove stranke i zdražavanja mandata.

“Saopštenje DNP i sveukupna galama i buka u javnosti još jednom jasno potvrđuje ispravnost moje odluke budući da niti današnje saopštenje DNP nije moglo proteći bez spomena imena i prezimena Nemanje Baošića, čak ni u situaciji kada je tema razgraničenje dvije Opštine. Želim istaći kako Nemanja Baošić nije odbjegli, već nezavisni odbornik, te da o tome radi li se ili ne o odborniku većine nikako ne može odlučivati DNP, osim ukoliko neko ne namjerava fizički spriječiti da Nemanja Baošić zauzme mjesto koje mu pripada u sali Skupštine Glavnog grada, a koje uprkos težnji pojedinaca neće mijenjati”, kazao je Baošić.

Politički, ali i ljudski posmatrano, kako dodaje, još jednom upućuje poziv na spuštanje tenzija, te ukazuje na to da ukoliko se nastavi sa klevetama na račun njegove ličnosti, njegovog imena i prezimena, biće primoran sazvati konferenciju za medije na kojoj ću poslednji put govoriti o ovoj temi budući da apsolutno smatra kako sebi nije i neće dozvoliti spuštanje na nivo primitivizma i kleveta, ali je veoma odlučan u namjeri odbrane svog ugleda na temelju argumenata.

“Dovođenje u vezu mog imena i prezimena sa Draganom Bokanom apsolutno demantujem i napominjem da sam fizički spomenutom najbliže bio prilikom prisustvovanja košarkaškim utakmicama Budućnosti u Sportskom Centru Morača, preciznije na tribini preko puta lože SCM. Što se tiče koruptivnih radnji jedina osoba koja bi imala elemenata za pokretanje postupka protiv mene jeste moj otac, na konto “uzurpacije imovine” budući da i danas boravim i živim u stanu koji se vodi na njegovo ime”, navodi se ureagovanju.

Još jednom obavještava “drugu stranu da Nemanja Baošić ne mora biti u fokusu gotovo svih saopštenja DNP, te da prosto nikakvi pritisci ne mogu dati rezultata jer sam itekako spreman do samog kraja odlučno braniti ono što se naziva čast, pravo na mišljenje i stav, istina i pravda”.

“Napominjem takođe na kraju da nakon svih kleveta u proteklih par dana ne postoji mogućnost u kojoj bih vratio mandat DNP. I ovim stavljam tačku na ovu temu iz poštovanja prema ogromnom broju ljudi unutar DNP koje izrazito poštujem i cijenim, naravno sve ukoliko ne budem prinuđen na sazivanje pres konferencije što opet ponajmanje zavisi lično od mene”, naveo je Baošić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve