Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Predsjedništvo DNP-a donijeće odluku o nastupu na izborima u Budvi

Nakon što su se u pojedinim medijima pojavile interpretacije o modelima izlaska Demokratske narodne partije na izbore u Budvi obavještavamo javnost, da će odluka o načinu izlaska DNP – a na izbore donijeti Predsjedništvo partije uz uvažavanje stavova opštinskog odbora, saopštila je Jovana Todorović, portparolka DNP-a

Nakon što su se u pojedinim medijima pojavile interpretacije o modelima izlaska Demokratske narodne partije na izbore u Budvi obavještavamo javnost, da će odluka o načinu izlaska DNP – a na izbore donijeti Predsjedništvo partije uz uvažavanje stavova opštinskog odbora, saopštila je Jovana Todorović, portparolka DNP-a.

“Takođe, primili smo k znanju i u potpunosti poštujemo stavove drugih političkih subjekata u Budvi koji su se odredili oko eventualnih koalicionih aranžmana sa DNP-om. Ali i stavove onih subjekata koji ne žele koalicioni nastup sa DNP-om”, navela je ona.

 

Ono što, kako kaže, smatraju mnogo bitnijim jeste da nakon ovih izbora Budva uđe u mirni period razvoja bez tenzija, političkih i drugih obračuna koji su u posljednjih nekoliko godina usporili razvoj grada.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Intelekt
31.03.2024-12:51 12:51

Kad vidim ovou inteligenciju od PR
mene ufati muka.

aufff
01.04.2024-01:00 01:00
Reply to  Intelekt

Braća Karić, bre, direkt sa Savskog poberežja

Tara
31.03.2024-13:35 13:35

Ovo nije politicarka..sramota sta se radi u Budvi..svi moguci kumovi-rodjaci-djeca politicara zaposlena su u Opstini Budva..iako nemaju pojma o poslu..Crkva Srbije rukovodi nasom drzavom..