Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Anđušić: Ni Milatović ne zna ništa o programu Evropa sad 2, ovako ne funkcioniše ozbiljna država

DPS protiv ciljeva Programa Evropa sad 2 nema apsolutno ništa, ali imamo na stotine pitanja i nejasnoća na koje je potrebno odgovoriti po pitanju ove inicijative, istakao je Anđušić.

Crnogorsku javnost treba da zabrine namjera parlamentarne većine da po svaku cijenu onemogući javnosti i građanima da čuju odgovore na pitanja kako se planira realizovati program Evropa sad 2, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista Mihailo Anđušić povodom odbijanja inicijative za kontrolno saslušanje premijera Milojka Spajića i ministra Novice Vukovića na temu: “Upoznavanje sa dokumentima o načinima sprovođenja Programa Evropa sad 2”.

“DPS protiv ciljeva Programa Evropa sad 2 nema apsolutno ništa, ali imamo na stotine pitanja i nejasnoća na koje je potrebno odgovoriti po pitanju ove inicijative”, istakao je Anđušić.

Brinu ih zaduženja u ozbiljnim iznosima, kako prethodna, tako i nova.

“Danas na sceni imamo politički i svaku drugu neozbiljnost koja da u koji god da segment državnog aparata zagrebemo vi imate stanje koje je neodrživo”, navodi Anđušić.

Ističe da je predsjednik države sinoć izjavio da ne zna ništa o tom programu.

“Mi smo u ovoj situaciji samo željeli odgovore na pitanja. Na ovakav način ne funkcioniše ozbiljna parlamentarna demokratija i ozbiljna država”, istakao je Anđušić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve