Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Ana Novović nova zamjenica gradonačelnika Prijestonice Cetinje

Nikola Đurašković je postavio Anu Novović na funkciju zamjenice gradonačelnika

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković postavio je Anu Novović na funkciju zamjenice gradonačelnika, saopšteno je iz njegovog Kabineta.

Ana Novović je rođena 10.06.1989. godine na Cetinju gdje je završila osnovnu i srednju školu. Nakon završetka Fakulteta za političke nauke, smjer Evropskih studija, stručno osposobljavanje obavlja u Prijestonici Cetinje.

U rodnom gradu se bavi volonterskim radom u NVO ,,Razvitak“ koja se bavi radom sa djecom ometenom u razvoju. Radila je u JZU OB ,,Danio I“, a radila je još i u PZU ,,Moj lab“, privatnoj firmi Rokšped i turističkoj agenciji ,,Sanda tours“.

“Govori engleski i italijanski jezik, a na funkciju zamjenice gradonačelnika Prijestonice Cetinje postavljena je ispred Stare garde Liberalnog saveza Crne Gore.”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
24.08.2022-13:56 13:56

Odlično. To je nama darovala, Stara garda LSCG -Liberal. I srećno za gospđicu Novović i Prijestonicuicu Cetinje. Ali Bujo, ti si obeća kad si odbačio onu štetnu DPS vlast, a prihvato podršku još štentijh URA i Demokrate, a uz pompč Stare garde LSCG, da će Cetinje počet da cvjeta i brzo dočekat opipljiv boljitak, Tada si Bujo reka da imaš strašne kadrove, koji jedva čekaju da ostvare svoje rauvpmke ščampve i lprost građama Šrokestpmoce- Do sad, a nije proteklo baš malo vremena, čula se samo tvoja kuknjava o štetama bivše vlasti, potrošio si malo para na krpljavine po Cetinju, izslikava… Pročitaj više »

BobZeković
24.08.2022-14:09 14:09

Odlično. To je nama darovala, Stara garda LSCG -Liberala. I srećno za gospđicu Novović i Prijestonicuicu Cetinje. Ali Bujo, ti si obeća, kad si odbačio onu “štetnu” DPS vlast, a prihvato podršku još štetnijh URA i Demokrate, a uz pompč Stare garde LSCG, da će Cetinje počet da cvjeta i brzo dočekat opipljiv boljitak, Tada si Bujo reka da imaš strašne kadrove, koji jedva čekaju da ostvare svoje razvojne planove i ldonijet građanima Cetinja brz progres.. Do sad, a nije proteklo baš malo vremena, čula se samo tvoja kuknjava o štetama bivše vlasti, potrošio si malo para na krpljavine po… Pročitaj više »

Dragan PV
24.08.2022-14:11 14:11

Srećno i uspešno na dobrobit svetog grada i građana CT.

Dragan PV
24.08.2022-14:11 14:11

Srećno i uspešno na dobrobit svetog grada i građana CT.

Freedom
24.08.2022-15:51 15:51

Evo ga javio se Bobo po zadatku da kritikuje. A i ne zna curu. Jedino što zna da je Liberal. Bobo a ti znaš da su te funkcije stranačke i red je da budu iz partija koje čine vlast. Bobo neka de ti više te kritike na račun Liberala. Ti si davno pošao.

BobZeković
24.08.2022-16:49 16:49
Reply to  Freedom

Nastupaš po običaju starih LIBERALA slavka Perovića, freedome, pokvareno i netačno. “Curu” ne znam, i zažElio sam sve najbolje i njoj i Staroj gardi LSCG i bUJU, a to iz sveg srca želim Cetinju. Nijesam znava da je “cura” LIBERAL, no je to Bujo reka kao vrlo značajno u svojem saopštenju. Ali ja želim sve najbolje građanima Cetinja, kojima su LIBERALI slavka Perovića, LSCG, nanijeli prilično štete, a nimalo koristi. Sve što sam napisa odnosilo se na Buja i na njegovo obećanje da će život u Cetinje učinjet brzo boljim kad se on i Stara garda LSCG dofate vlasti sa… Pročitaj više »