Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Alternativa vraća mandat PES-u, njihova poslanica Nedović podržala Spajićevu Vladu, kaže da nema govora o korupciji

Predstavnica Alternative Crne Gore na poslaničkoj listi Pokreta Evropa sad Jelena Nedović odlučila je da podrži Vladu Milojka Spajića, i da napusti tu političku grupaciju

U cilju poštovanja političke etike, moralnih vrijednosti i principa, Alternativa Crna Gora obavještava javnost da mandat koji im je povjeren na parlamentarnim izborima održanim 11. juna 2023. godine, vraća Pokretu Evropa Sad, uz uvjerenje da će ovo postati praksa u budućem političkom životu Crne Gore.

Predstavnica Alternative Crne Gore na poslaničkoj listi Pokreta Evropa sad Jelena Nedović odlučila je da podrži Vladu Milojka Spajića, te da napusti tu političku grupaciju.

Nedović je tu odluku donijela uprkos neslaganjima sa ostalim članovima Alternative.

Ovaj potez izazvao je oštre reakcije unutar te organizacije, pa je Nedović odlučila da istu napusti.

Nedović ističe da nije izdala Alternativu i njene političke prinicipe, te da nema govora o političkoj korupciji.

“Da li sam politički korupmirana? NE! Da nije tužno bilo bi smiješno. Priča o političkoj korupciji kad neko slobodno iznosi ono što misli je naslijeđena matrica mračnih vremena. Znaju građani/ke odlično, kome ta priča ide u prilog. Podsjećam, da će veću platu, penziju i bolju zaštitu prava radnika kroz program Evropa sad 2, ostvariti i birači, PES-a, ZBCG-a, Demokrata, BS, AA, DPS, HGI i svih drugih političkih subjekata, kao i onih što su se opredijelili da ne iskoriste biračko pravo, a što je moja osnovna preokupacija, i zbog čega sam uostalom ušla u politiku”, kazala je Nedović.

“Pozivamo našu dosadašnju predstavnicu Jelenu Nedović, kojoj smo povjerili važnu poziciju, da učini isto i vrati mandat, kako bi zajednički sačuvali njen i integritet organizacije, koju je ona do sad predstavljala! Čvrsto vjerujemo da će ostati dosljedna svojim stavovima koje je iznosila u prethodnom periodu, da Bošnjačka stranka nije prihvatljiv partner! Kao osoba koja je dobar dio svog radnog vijeka provela u instituciji Ombudsmana, štiteći ljudska prava i slobode, njihovu riječ i integritet, želimo da vjerujemo da će i ovog puta biti na strani naroda i javni interes staviti ispred ličnog”, ističe Alternativa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ivo
30.08.2023-14:34 14:34

Nedović: Ibrahimović je uhljeb, narod nema koristi od njegove politike -Veliki sovinista i nacionalista Ovu neskolovanu  Nedovic prvo na psihicko lijecenje od mrznje drugin naroda pa onda neku koris od nje i reci sto o CG !