Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Alternativa CG: Tražimo ostavku ministra policije

Za svaku je osudu da se neko prema radnicima koji štrajkuju ponaša sa uličarskim manirima, zalijeće se na njih (na snimku) i pokušava da ucjenama izdejstvuje prekid štrajka. To ni DPS nije radio u svoje vrijeme - navodi Alternativa CG koja je bila dio liste Pokreta Evrope sad na izborima 11. juna

Alternativa Crna Gora najoštrije osuđuje ponašanje Ministra unutrašnjih poslova Adžića, koji je poslije verbalnog sukoba krenuo i da se fizički obračuna sa predstavnicima nezavisnog Sindikata policije.

”Položaj radnika u Crnoj Gori i ovako je loš, a posebno je to slučaj sa pripadnicima Unutrašnjih poslova koji rade rizičan posao, bez podrške institucija. Za svaku je osudu da se neko prema radnicima koji štrajkuju ponaša sa ulicarskim manirima, “zalijeće” se na njih (na snimku) i pokušava da ucjenama izdejstvuje prekid štrajka. To ni DPS nije radio u svoje vrijeme”, navodi Alternativa CG koja je bila dio liste Pokreta Evrope sad na izborima 11. juna.

Oni su saopštili da podržavaju stav sindikata i njihovu borbu za transparentniji rad Uprave policije!

-Uprava policije još se nije pozabavila lažnim diplomama i uporno odbijaju da odgovore Alternativi. Zapitajte se kome najviše odgovara ovakva policija?! Možda onima koji su kopali tunel ispod Višeg suda!- zaključuje Alternativa CG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
21.09.2023-18:05 18:05

Citava CG se nalazi u ovakvoj situaciji..ponizenja-diktature..i anarhije..

Evidence
22.09.2023-13:09 13:09

Dritanov posilni nastavlja da se bruka, nesmanjenom žestinom, i pored toga što je bio popi.an na protestu sindikata policije. posebno je ‘zapjenio’ na Gradsku TV.