Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Albanska koalicija Zajedno: I pored sve jačih pritisaka idemo ka pobjedi

Pozivaju učesnike u izbornom procesu da građanima ponude konkretne programe sa novim idejama i da prestanu sa pritiscima prema pojedincima koji podržavaju njihovu listu

Albanska koalicija Zajedno, kao učesnik na lokalnim izborima u opštini Tuzi, doprinjeli smo da ponuda za glasače naše Opštine bude bogatija što potvrđuje i naš izborni program za razvoj i napredak opštine Tuzi, saopšteno je iz te koalicije.

“Ovih dana članovi i simpatizeri naše izborne liste izloženi su raznim pritiscima čak i prijetnjama da će ostati bez posla jer se nalaze na našoj izbornoj listi ili su nam dali javnu podršku”, tvrde u Albanskoj koaliciji Zajedno.

Pozivaju učesnike u izbornom procesu da građanima ponude konkretne programe sa novim idejama i da prestanu sa pritiscima prema pojedincima koji podržavaju njihovu listu.

“Ovakvo ponašanje prema našoj izbornoj listi od političkih oponenata potvrđuje ispravnost naših ideja i ciljeva. Albanska koalicija Zajedno uspjela je okupiti najveći broj mladih sa ovih prostora: studente, visoko obrazovane, sportiste, stvaraoce i mnogo vrijednih naših sugrađana. Bez obzira na razne pritiske mi nastavljamo zajedno, i poručujemo svima da će naša koaliacija biti odlučujuća za formiranje nove lokalne vlasti u opštini Tuzi”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve