Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Albanska alternativa: Dukaj kandidat za ministra

Albanska alternativa je, kako tvrde, pokazala da nacionalne partije mogu biti uspješni subjekti koji doprinose unaprijeđenju i njihovog statusa

Na sjednici Predsjedništva Albanske alternative, održanoj danas u Tuzima, jednoglasno je prihvaćen predlog da kandidat za ministra u novoj Vladi Crne Gore bude Maraš Dukaj.

Iz ove partije navode da je Dukaj politički direktor Albanske alternative, te da je bio dugogodišnji direktor direktorata Ministarstva prosvjete i obavljao je rukovodecć funkcije u Opštini Tuzi.

“Nova Vlada Crne Gore je proizvod napornog rada i zalaganja Albanske Liste a formiranje ove Vlade predstavlja promociju gradjanske Crne Gore, sa svim njenim različitostima, a uvjereni smo da će se, ovim izborom, konačno srušiti predrasude da Albanci u Crnoj Gori treba da vode isključivo ministarstvo manjina. Mi ćemo, kao politički subjekt, nastaviti da razvijamo građansku Crnu Goru, saradnju i suživot sa svim subjektima i građanima Crne Gore, kako bismo zajednićki radili na našem putu ka Evropi”, saopštili su iz Albanske alternative.

Albanska alternativa je, kako tvrde, pokazala da nacionalne partije mogu biti uspješni subjekti koji doprinose unaprijeđenju i njihovog statusa.

“Ali i statusa institucija kojima upravljamo, a koje nisu vezane isključivo za položaj Albanaca, već služe svim građanima Crne Gore i doprinose ukupnom razvoju države Crne Gore! Izborom mr Marasha Dukaja za kandidata za ministra u novoj Vladi Crne Gore, Albanska alternativa potvrđuje svoj konstruktivni doprinos i iskazuje potpunu privrženost ideji da Crna Gora nastavi sa imeplementacijom reformskih procesa koji su zacrtani agendom za integraciju naše drzave u EU”, zaključili su iz Albanske alternative.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bolek
24.04.2022-05:53 05:53

Šta si dočekala pravoslavna Njegoševa Crna Goro …